Închide meniul

UTA – FCSB 0-1 | Victoria, singurul motiv de bucurie al jucătorilor lui Toni Petrea. "Trebuie să tratăm fazele mai serios, nu am jucat ce trebuie"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 martie 2021, 19:16

UTA – FCSB 0-1 | Victoria, singurul motiv de bucurie al jucătorilor lui Toni Petrea. "Trebuie să tratăm fazele mai serios, nu am jucat ce trebuie"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB a obţinut o nouă victorie în Liga 1

După fluierul final, Toni Petrea şi-a băgat jucătorii în şedinţă chiar pe teren. Valentin Creţu a dezvăluit că nu este deloc mulţumit de modul în care s-au desfăşurat lucrurile, mai ales că adversarii au jucat o repriză în inferioritate numerică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vali Creţu: "Trebuie să tratăm fazele mai serios"

"Important e că am câştigat. Trebuie să tratăm altfel fazele când adversarii sunt în inferioritate, mai ales că au avut o ocazie la ultima fază. Trebuie să tratăm fazele mai serios, în a doua repriză nu am jucat ce trebuie. În seara aceasta terenul a fost foarte prost şi e un minus pentru noi. Avem calitate şi vrem să jucăm cât mai frumos", a declarat Valentin Creţu la finalul meciului. 

Fotbalistul de 32 de ani a fost pentru prima dată titular după două luni de aşteptare. A profitat de faptul că mai mulţi coechipieri nu au făcut deplasarea şi au fost trimişi să joace la FCSB II.

"Nu ştiu, nu sunt eu în măsură să comentez. Mă bucur pentru mine că am revenit, sper să rămân în echipă şi să joc cât mai bine", a mai spus fundaşul dreapta.

Roş-albaştrii au pus presiune pe CFR Cluj după ce s-au distanţat la trei puncte. Etapa viitoare primesc chiar vizita grupării din Gruia. Ardelenii au mari probleme de lot din cauza infectărilor cu coronavirus.

Reclamă

"Va fi un meci foarte greu. Nu am mai câştigat de mult timp cu ei, sunt o echipă experimentată. Trebuie să îi învingem odată şi să spargem acest ghinion.

Sunt jucători importanţi pentru ei şi sperăm să jucăm noi ceea ce trebuie. Gazonul va fi mai bun şi cred că va fi un meci frumos şi îi vom face fericiţi pe suporterii noştri", a precizat Creţu.

Trei dintre cei mai importanţi jucători ofensivi ai lui CFR Cluj, Mario Rondon (34 de ani), Valentin Costache (22 de ani) și Gabriel Debeljuh (24 de ani) au fost confirmați pozitiv cu Covid-19. Cel mai probabil, toţi vor rata derby-ul cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și