Închide meniul

UTA – Sepsi 2-0. Fundaşii lui Balint i-au făcut K.O pe covăsneni! Final incredibil la Arad. Portarul oaspeţilor, eliminat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2021, 14:05

UTA – Sepsi 2-0. Fundaşii lui Balint i-au făcut K.O pe covăsneni! Final incredibil la Arad. Portarul oaspeţilor, eliminat

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

UTA Arad, victorie în faţa lui Sepsi

Elevii lui Laszlo Balint au avut o prestaţie excelentă în faţa unei echipe deja calificate în play-off. Chiar dacă au suferit la capitolul posesie, 44% – 56%, arădenii au avut nu mai puţin de 13 ocazii de gol, dintre care 7 au fost şuturi pe spaţiul porţii. De partea cealaltă, echipa lui Grozavu a expediat doar 3 şuturi pe poarta adversă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, Sepsi rămâne pe locul 4, cu 44 de puncte ţi aşteaptă meciurile din play-off. De cealaltă parte, UTA ocupă în continuare locul 10 în Liga 1 şi se va lupta pentru evitarea retrogradării. 

În ultimul meci din sezonul regulat, covăsnenii vor juca cu FCSB pe teren propriu, în timp ce UTA se va deplasa la Giurgiu pentru confruntarea cu Astra.

UTA Arad – Sepsi 2-0

Min. 90: Fluier final. UTA a câştigat cu 2-0 meciul.

Min. 87: Portarul Roland Niczuly a fost eliminat, după un fault în careu la Buhăcianu. Mijlocaşul Fofana va apăra poarta covăsnenilor.

Reclamă

Min. 81: Evgeni Shlyakov a majorat avantajul arădenilor. La fel ca prima reuşită, golul de 2-0 a fost marcat tot de un fundaş.

Min. 23: Marius Tomozei a deschis scorul cu o lovitură de cap! Fundaşul de 30 de ani a reuşit primul său gol în Liga 1.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

UTA Arad: Iacob – Tomozei, Benga, Fl. Ilie, Shliakov – Roger, Isac, Albu, Miculescu – Hora – Buhăcianu

Sepsi: Niczuly – Radoslav, Bouhena, Mitrea, Tincu – Achahbar, Fofana, Fl. Ștefan – Petrila, Safranko, Tamaș 

UTA este pe locul 10 în acest moment, cu 33 de puncte adunate în 28 de etape. Arădenii au câştigat un singur meci în ultimele 7 etape şi au cedat în ultimele 3 dueluri din campionat. 

De cealaltă parte, Sepsi este sigură de a doua prezenţă în play-off în istoria clubului. Premiera a avut loc în sezonul 2018-2019. Sepsi este pe locul 4, cu 44 de puncte în 28 de etape. Jumătate dintre meciurile jucate de Sepsi în campionat s-au terminat la egalitate!

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și