Închide meniul

”Vă bateți joc de noi? Familia noastră este distrusă de durere” Atac dur după ce Mario Iorgulescu a scăpat de mandatul de arestare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2020, 9:32

”Vă bateți joc de noi? Familia noastră este distrusă de durere” Atac dur după ce Mario Iorgulescu a scăpat de mandatul de arestare

Facebook

Mario Iorgulescu, alături de tatăl său

Vali Guțu, unchiul lui Dani Vicol, tânărul mort în accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu, a fost devastat cănd a aflat că mandatul de arestare pe numele fiului șefului LPF a fost anulat de Curtea de Apel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu se poate așa ceva! Este incredibil. Acest avocat, Cristian Ene, este cel care i-a făcut scăpați de pușcărie și pe groparii fotbalului românesc, Dumitru Dragomir și Mircea Sandu. Chiar atât de slabi sunt procurorii? Chiar atât de slabi sunt judecătorii? Cum să fie viciu de procedură? Cum să nu îl găsească și să îl citeze pe acest criminal la adresa corectă? Ne luați pe toți la mișto?”, a spus Vali Guțu pentru Prosport.

Unde este, domnilor procurori, jurnaliști, polițiști și tot cine mai vreți voi Mario Iorgulescu? Vă bateți joc de noi? Familia noastră este distrusă de durere, iar criminalul stă în libertate, fără să fie deranjat de nimeni. Dat în urmărire generală, cu mandat de arestare pe numele lui până azi, dar el tot liber este?”, și-a continuat discursul Vali Guțu.

Vali Guțu e convins că Gino Iorgulescu va face orice să își scape fiul

Unchiul lui Dani Vicol spune că președintele LPF va face orice ca să își scape fiul de închisoare.

Este clar că Gino Iorgulescu este dispus să își cheltuie toată averea doar ca să îl facă scăpat pe fiul său de pușcărie, iar acum a părăsit și conducerea fotbalului românesc ca se ocupe de fiul său. Voi nu vedeți că el nu își mai face treaba în conducerea LPF? E plecat prin Italia și o bagă că nu poate să vină în țară din cauza coronavirusului”, a mai spus Guțu.

Reclamă

Mario Iorgulescu a provocat un grav accident de circulaţie în septembrie anul trecut, când a condus o maşină cu 162 de kilometri pe oră într-o zonă în care limita legală era de 50 de kilometri pe oră.

Fiul lui Gino Iorgulescu a pătruns cu maşina pe contrasens şi a lovit în plin un alt autoturism care venea din sens opus şi circula regulamentar. Dani VIcol, șoferul autoturismului respectiv, a murit pe loc.

La câteva luni după accidentul respectiv, Mario Iorgulescu, şi el revenit grav, ar fi fost transportat la o clinică privată din Italia, unde s-a recuperat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” Vezi toate știrile
Citește și