Închide meniul

”Vă spun sincer că nici nu am văzut-o!” Iulian Cristea, savuros după un nou gol pentru FCSB. Reacția amuzantă lui Helmut Duckadam

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 2 noiembrie 2020, 20:50

”Vă spun sincer că nici nu am văzut-o!” Iulian Cristea, savuros după un nou gol pentru FCSB. Reacția amuzantă lui Helmut Duckadam

Iulian Cristea, prima reacţie după CFR Cluj - FCSB 1-0

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fotbalistul roș-albaștrilor a marcat după o bâlbâială în careul Chindiei și a recunoscut plin de umor la finalul meciului că nici el nu se aștepta să înscrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vă spun sincer că nici nu am văzut-o. Am crezut că o prinde portarul și nu a prins-o. Am lovit-o cu latul, nici nu știu cu ce am lovit-o.

Am marcat și în această seară, mă bucur că am câștigat. Pe noi ne bucură faptul că nu primim gol. S-a terminat 2-0 și ne reușește jocul”, a declarat Cristea.

Întrebat despre o posibilă convocare la națională, fundașul a precizat că acest lucru nu este sub controlul său.

”Naționala nu depinde de mine. Eu încerc să mă pregătesc cât pot de bine, să joc la fel de bine și rămâne de văzut”, au fost cuvintele lui Iulian Cristea.

Reclamă

Cristea, ironizat de Helmut Duckadam: ”Nu ai lovit-o cu nimic”

Fostul mare portar Helmut Duckadam a avut o reacție la fel de savuroasă la auzul declarației lui Cristea.

După ce fundașul a recunoscut că nu știe cu ce a lovit mingea la gol, Duckadam a punctat : ”Nu ai lovit-o cu nimic, doar ai fost acolo!”, a râs eroul de la Sevilla în studioul Digisport.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și