Închide meniul

Valentin Mihăilă, gata de debutul la naţională. "Batem Macedonia de Nord cu 2-0" + Cum l-a ajutat pe Dennis Man înaintea transferului la Parma

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 martie 2021, 8:51

Valentin Mihăilă, gata de debutul la naţională. "Batem Macedonia de Nord cu 2-0" + Cum l-a ajutat pe Dennis Man înaintea transferului la Parma

profimediaimages

Mijlocaşul Parmei, Valentin Mihăilă, a fost convocat în premieră la echipa naţională, în preliminariile CM 2022

Valentin Mihăilă a fost selecţionat în premieră la echipa naţională de seniori. El este cel mai tânăr jucător din lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă: "Visul meu este să joc la un Campionat European sau la o Cupă Mondială cu echipa naţională"

"A fost minunat când am venit aici, mi-am dorit asta de mult. Am spus mereu că visul meu este să joc la un Campionat European sau la o Cupă Mondială cu echipa naţională. Sper să îmi pun amprenta", a spus Mihăilă, pentru FRF TV.

În vârstă de 21 de ani, tânărul fotbalist al Parmei visează la meciul de debut. Acesta ar putea fi chiar contra Macedoniei de Nord, la startul preliminariilor.

"Cred că vom câştiga cu 2-0 cu Macedonia de Nord. Nu pot spune marcatorii pentru că nu ştiu cine va juca… dar oricine va intra sper să joace bine. Nu contează cine înscrie, contează să câştige echipa", a mai declarat Mihăilă.

Valentin Mihăilă l-a lăudat pe Dennis Man colegilor de la Parma: "Le-am arătat clipuri cu el şi mi-au spus că-l aşteaptă"

Mihăilă se bucură că îl are alături la Parma pe Dennis Man. Fostul fotbalist al lui FCSB a fost transferat în ianuarie cu 13 milioane de euro. Jucătorii Parmei l-au întrebat pe Mihăilă cine este Man.

Reclamă

"Eram la antrenament când am primit vestea. Erau zvonuri că Dennis va veni, colegii mă întrebau de el, ce fel de jucător e, cu ce picior loveşte mingea. Le-am explicat că este un jucător tehnic, cu viteză destul de bună şi cu calitate. Le-am arătat nişte clipuri cu el şi mi-au spus că-l aşteaptă", a dezvăluit Mihăilă.

Fostul jucător al Craiovei a costat pe Parma 8,5 milioane de euro, în luna octombrie a anului trecut. De atunci, el a jucat de 19 ori pentru echipa italiană. A marcat 3 goluri şi a oferit 3 pase de gol. 

"Fotbalul italian este foarte tacticizat, cu echipe care se apără foarte bine, dar cred că mie mi se potriveşte. Sunt la o echipă care încearcă să joace contraatacul, iar fiind jucător de viteză mă ajută puţin. M-am integrat foarte bine şi sper să continui la fel", a povestit Mihăilă. 

Reclamă 4 / 0/3

Programul României la debutul în preliminariile CM 2022

25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)
28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
31 martie: Armenia – România, ora 19:00

Lotul României pentru meciurile din preliminariile CM 2022

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 2/0), Florin Iacob (UTA, 0/0), David Lazar (Astra, 1/0);

FUNDAȘI: Vasile Mogoș (Chievo Verona/Italia, 3/0), Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 23/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 59/0), Andrei Burcă (CFR Cluj 4/0), Mario Camora (CFR Cluj 2/0), Ovidiu Popescu (FCSB, 0/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova 17/0);

MIJLOCAȘI: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 25/2), Alexandru Crețu (NK Maribor/Slovenia, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 42/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 14/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 44/6), Erik Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 6/1), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 0/0), Dennis Man (Parma/Italia, 6/1), Florin Tănase (FCSB, 5/0), Florinel Coman (FCSB, 4/0), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 10/0);

ATACANȚI: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria, 40/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 20/8)

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și