Închide meniul

Valentin Mihăilă, lăudat în Gazzetta dello Sport: "Are talent şi fler!" Ce au scris italienii despre Dennis Man

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 martie 2021, 8:35

Valentin Mihăilă, lăudat în Gazzetta dello Sport: "Are talent şi fler!" Ce au scris italienii despre Dennis Man

profimediaimages

Valentin Mihăilă a marcat în Fiorentina-Parma 3-3, după o fază pornită de la Dennis Man

Valentin Mihăilă a fost evidenţiat în cronica de meci scrisă în Gazzetta dello Sport. Fotbalistul român în vârstă de 21 de ani apare în poza care descrie meciul nebun dintre Fiorentina şi Parma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă, gol şi pasă de gol în Fiorentina-Parma 3-3

"Mihăilă a schimbat meciul", este titlul articolului în care românul a primit nota 7, cea mai mare dintre toţi jucătorii Parmei. Asta deşi el a jucat doar o repriză.

"Un gol și un assist. A intrat pe teren și a fost decisiv. Se vede că are talent și fler în zona ofensivă. Și e jucător născut în 2000!", au notat jurnaliştii renumitei publicaţii. Despre Dennis Man, Gazzetta dello Sport a scris că "a fost cel care a inițiat acțiunea de la golul de 3-2"

Mihăilă şi Man au început meciul de la Florenţa pe banca de rezerve. Fostul jucător al Craiovei a intrat pe teren în minutul 46, iar Man, în minutul 62. 

Valentin Mihăilă, considerat "achiziția cu cel mai mare randament" de la Parma

Mihăilă a dat pasa de gol la reuşita de 2-2 a lui Kurtic şi a făcut 3-2 pentru oaspeţi în minutul 90. Un autogol a răpit însă primul succes al Parmei după mai bine de trei luni.

Reclamă

"Este achiziția cu cel mai mare randament. A semnat o pasă de gol și un gol, cel care ar fi putut reaprinde o flacără slabă de speranță, dar… știm cum a mers. Cu talentul său, și nu numai, va fi nevoie să joace din nou titular pentru Parma", a fost caracterizarea făcută de cei de la Parmalive.com pentru Mihăilă, care visează şi la debutul la echipa naţională. Mirel Rădoi l-a trecut în premieră pe lista convocărilor pentru meciurile de debut din preliminariile CM 2022.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și