Închide meniul

Valeriu Iftime, debordant după ultimul transfer de la Botoșani: ”E bombă nucleară, dar îi trebuie izmene din prima zi!”

Gal Dorin Publicat: 7 decembrie 2020, 13:26

Valeriu Iftime, debordant după ultimul transfer de la Botoșani: ”E bombă nucleară, dar îi trebuie izmene din prima zi!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Valeriu Iftime i-a răspuns lui Gigi Becali

  • FC Botoșani a transferat un jucător din naționala Siriei
  • Reacția lui Valeriu Iftime

Mahmoud Al-Mawas este considerat de Iftime drept o adevărată lovitură de imagine, credință aparent împărtășită și de fanii sirieni, care s-au înghesuit pe pagina de Facebook a clubului imediat ce a fost anunțat transferul lui Mawas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime: ”Mă duc și fac magazin în Siria!”

”Nu știu cum îl cheamă. E o aventură interesantă. Acum ceva vreme nu mai era. Dispăruse din radarul nostru. Dispăruse! Nu mai răspundea la nimic. Acum e la noi. E superfotbalist. Numai că el a funcționat până acum la căldură, când vine rece îi trebuie izmene din prima zi. Să vedem cum se adaptează. E foarte iubit acolo!

Au aflat numărul meu de telefon și îmi dau mesaje fanii: <<Prezidente, iubirea e cu tine>>. Extraordinar! E un moment pe care trebuie să-l tratăm atent. E o bombă nucleară. Mă duc și fac magazin acolo, în Siria! Pe cuvântul meu, serios vorbesc. Câți au ăștia? 20 de milioane de locuitori, facem 10 milioane de tricouri.

Reclamă

Știe președintele meu. Păi, e afacere mai tare decât toți Moruțanii la un loc. M-a întrebat cine vinde acolo. Mă duc eu cu el. Facem o tarabă, poze și asta a fost. Exagerez puțin, dar e o pârtie pe care dacă nu o exploatăm, suntem proști", a declarat un Valeriu Iftime foarte încântat, pentru gsp.ro

Cine este Mahmoud Al-Mawas, noua vedetă de la FC Botoșani

Mahmoud Al-Mawas s-a născut în vestul Siriei și a început fotbalul mare la gruparea Al-Karamah, în țara sa natală. Încă de la 20 de ani, în 2013, a fost împrumutat în Bahrain. După aceea, s-a mutat în Kuwait la Al-Arabi, acolo unde a jucat până în 2016.

Reclamă

În sezonul 2016-2017 s-a întors în Bahrain, iar în ultimii trei ani a jucat în Qatar, la Umm Salal, echipă de care s-a despărțit în luna octombrie.

Jucătorul are și selecții la naționala Siriei, reușind două goluri în cinci partide jucate până acum în preliminariile Mondialului din 2022. Sirienii sunt lideri în grupa cu Filipine, China, Maldive și Guam, având punctaj maxim până în momentul de față.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari
Liga 1 • 18 mart., 22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul
Liga 1 • 9 mart., 18:04
„Trebuie să fii nesimţit!” Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul: „Te laşi dracului de tot! Ruşinos!”
Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: "Nimeni nu doarme noaptea"
Liga 1 • 5 mart., 16:45
„Asta ne-a dat peste cap” Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: „Nimeni nu doarme noaptea”
Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional
Liga 1 • 3 mart., 18:19
Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional după o nouă înfrângere: „A venit noaptea, nu primăvara!” I-a decis soarta lui Bogdan Andone
U Cluj - FC Botoșani 1-0. Ardelenii au "dinamitat" lupta pentru play-off
Liga 1 • 3 mart., 17:02
U Cluj – FC Botoșani 1-0. Ardelenii au „dinamitat” lupta pentru play-off. Cum arată clasamentul Ligii 1