Închide meniul

Valeriu Iftime nu îl dă pe Denis Haruț până la Europeanul U-21: ”Am refuzat 1.3 milioane de euro. Va fi mult mai valoros”

Gal Dorin Publicat: 15 decembrie 2020, 8:48

Valeriu Iftime nu îl dă pe Denis Haruț până la Europeanul U-21: ”Am refuzat 1.3 milioane de euro. Va fi mult mai valoros”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Valeriu Iftime vrea să îl vândă pe Denis Haruț abia după Campionatul European U-21

  • Valeriu Iftime a refuzat 1.3 milioane de euro pentru Denis Haruț
  • Jucătorul este dorit și de Gigi Becali la FCSB

Este cunoscut faptul că și Gigi Becali a făcut o ofertă de 500.000 de euro pentru a-l transfera pe Denis Haruț la FCSB, refuzată însă de patronul moldovenilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul celor de la Botoșani este originar din Timișoara și a debutat în primul eșalon al fotbalului românesc la doar 18 ani, într-o înfrângere categorică pe Arena Națională, chiar cu FCSB, scor 0-7.

Valeriu Iftime: ”Deocamdată, Haruț trebuie să meargă la turneul final și să joace bine!”

”Denis Haruț este la peste un milion de euro ca valoare. Am avut o ofertă de 1,3 milioane de euro, eu am cerut 1,5 milioane ca să-i verific. Oferta a fost din Italia, a venit și cineva din Olanda să întrebe de el…

Reclamă

Deocamdată trebuie să meargă la turneul final de tineret, să joace bine, dacă-i dă Mutu libertate și îi găsește locul în echipă va fi mult mai valoros. Gândiți-vă că joacă și fundaș lateral, și fundaș central, și mijlocaș central.

E un fotbalist polivalent. În plus, are o inteligență pe care o au puțini jucători tineri din fotbalul românesc”, a declarat Valeriu Iftime într-un interviu pentru ProSport.

Reclamă

Denis Haruț are o relație specială cu antrenorul său, Marius Croitoru

Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoșani, are în continuare parte de încrederea patronului, mai ales că el l-a sprijinit pe tânărul Haruț, jucător pe care l-a cunoscut la Timișoara.

Marius Croitoru e un antrenor foarte bun. Pe mine mă cunoaște din perioada petrecută la Timișoara, știa ce calități am, a crezut în mine, mi-a dat foarte multă încredere și asta m-a propulsat să joc cât mai bine și să am și eu mai multă încredere în mine. Este antrenorul care mi-a dat cea mai multă încredere”, a explicat și Denis Haruț.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cât de frumoasă este fiica Doinei Melinte. Daiana este căsătorită cu un bărbat celebru din România
Diverse • 24 mart., 16:58
FOTO
Cât de frumoasă este fiica Doinei Melinte. Daiana este căsătorită cu un bărbat celebru din România
Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari
Liga 1 • 18 mart., 22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
Revenire importantă la FCSB
Liga 1 • 13 mart., 17:11
Revenire importantă la FCSB! Un jucător s-a recuperat şi va fi apt pentru duelurile din play-off
Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul
Liga 1 • 9 mart., 18:04
„Trebuie să fii nesimţit!” Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul: „Te laşi dracului de tot! Ruşinos!”
Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: "Nimeni nu doarme noaptea"
Liga 1 • 5 mart., 16:45
„Asta ne-a dat peste cap” Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: „Nimeni nu doarme noaptea”