Închide meniul

Valoarea lui Ianis Hagi, pusă la îndoială: „Să îl văd în Italia sau Spania!” Nici Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău nu au scăpat de critici: „Galatasaray e la mijlocul clasamentului!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 ianuarie 2022, 19:58

Reclamă
Valoarea lui Ianis Hagi, pusă la îndoială: „Să îl văd în Italia sau Spania! Nici Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău nu au scăpat de critici: „Galatasaray e la mijlocul clasamentului!

Valoarea lui Ianis Hagi, pusă la îndoială

Profimedia

Valoarea lui Ianis Hagi, pusă la îndoială

Vasile Miriuţă a vorbit despre situaţia fotbalului românesc. Antrenorul nu este impresionat de internaţionali români precum Ianis Hagi, care evoluează la Rangers, sau Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău, jucători la Galatasaray, şi le contestă valoarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu avem 5-6 jucători de mare valoare. Ianis joacă în Scoţia, dar acolo sunt două echipe: Rangers şi Celtic. Atât! Aş vrea să îl văd pe Ianis în Italia sau Spania. El s-a dus la 19 ani acolo, dar ei la 19 ani joacă la Dortmund. 

Aţi văzut ce vâlvă s-a făcut când au plecat Moruţan şi Cicâldău la Galatasaray. Sunt la mijlocul clasamentului. Nu mai e echipa de pe vremea lui Hagi şi Popescu”, a răbufnit Vasile Miriuţă, potrivit digisport.ro.

Gică Hagi, anunţ uriaş despre viitorul lui Ianis Hagi

Gică Hagi a oferit detalii despre viitorul lui Ianis Hagi. „Regele” a anunţat că nu se pune problema ca fiul său să plece de la Rangers. Mijlocaşul de 23 de ani este apreciat în Scoţia şi a primit o veste excelentă în perioada Sărbătorilor.

Antrenorul Farului a dezvăluit Ianis este pe punctul de a-şi prelungi contractul lui Glasgow Rangers, precizând că acesta a avut un an extraordinar şi că este apreciat de conducătorii clubului.

Reclamă
Reclamă 4

“Am fost bine, ne-am simţit bine împreună, am vorbit, avea nevoie să stăm împreună familia. Am stat puţin, foarte puţin chiar, o săptămână. Arată bine, e motivat. Apropo, aşa am auzit şi cred că e din sursă sigură, că doresc să renoveze contractul. Nu aşa cum se scrie prin presă pe la noi. A jucat foarte bine, a avut un an extraordinar, foarte bun, e apreciat acolo şi din surse bune cred că vor să renoveze contractul”, a afirmat Hagi.

Galatasaray, AS Roma, Lyon sau Sevilla sunt doar câteva dintre echipele interesate de fiul „Regelui”. Antrenorul scoţienilor, Giovanni van Bronckhorst, a anunţat că este pregătit pentru orice mutare.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:17

Dennis Man, transfer uriaş de 17 milioane de euro. Poate semna imediat după EURO 2024

23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39 29 iun.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15 29 iun.

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49 29 iun.

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și