Închide meniul

Vedeta din România care are probleme în căsnicie. "Mi se urcă părul în cap de nervi, nu îmi plac figurile!". Pe ce îşi cheltuie toţi banii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2021, 5:45

Vedeta din România care are probleme în căsnicie. "Mi se urcă părul în cap de nervi, nu îmi plac figurile!". Pe ce îşi cheltuie toţi banii

Facebook Nicolae Zuluf

Nicolae Zuluf, alături de Sânziana Buruiană

Ca să îşi găsească marea dragoste, Zuluf a fost ajutat chiar de Nicolae Mitea şi de prietena celui care a jucat la Ajax şi Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce îl nemulţumeşte pe Nicolae Zuluf la Sânziana Buruiană

"Eram prieten cu Tonciu și cu Mitea, ei erau împreună! Eu m-am întâlnit și cu alte vedete! Tonciu mi-a zis că Sânziana era într-o relație și că nu prea se poate. Dar eu pe Sânziana aș fi vrut-o dintre toate vedetele astea. Așa am simțit eu că ea este aleasa, mama la copii. Și așa a și fost!", a declarat Nicolae Zuluf la Antena Stars.

Nicolae Zuluf a anunţat că are şi motive de supărare în timpul căsniciei. Este supărat că Sânziana nu este organizată şi că îşi cheltuie banii cumpărându-şi haine.

"Nu-mi place că nu e ordonată. Intră încălțată pe mochetă, nu are grijă de mașină, uită cheile. E leneșă. Nu e punctuală, vine după două ore la o întâlnire. Mi se urcă părul în cap de nervi! Ei îi plac hainele, baga toți banii în haine. Mie nu-mi plac figurile astea de vedetă. Eu sunt un om mai simplu. M-am lăsat de fotbal la 26 de ani și m-am lăsat pe mâna lui Dumnezeu. Nu aveam bani nici de suc, nici de benzină. Mi-a murit și fratele, și finul în același timp", a fost reacţia surprinzătoare a fostului fotbalist.

În 2012, Nicolae Zuluf semna, alături de Ispir, cu Dinamo. La acel moment, în spaţiul public au apărut mai multe întâmplări memorabile. Una dintre ele ar fi aceea că fostul fotbalist ar fi înghiţit două supozitoare. "Am văzut că aţi scris c-am înghiţit două supozitoare. N-a fost aşa. Am luat doar unul, doar că îl tăiasem în două fiindcă nu-l puteam înghiţi!", a spus Zuluf, la acel moment, pentru gsp.ro.

Reclamă

Un alt episod memorabil a avut loc într-un cantonament din Turcia. Lui Zuluf i s-a stricat cartela magnetică de la cameră şi s-a dus la recepţie să o schimbe.

"Room number, please?", a întrebat aceasta, în engleză, care este numărul camerei. "Zuluf!", ar fi fost răspunsul uluitor al fotbalistului. Un coleg i-a atras atenţia că receptţionera l-a întrebat de numărul camerei. "Aaaa", a fost reacţia lui Zuluf.
 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

    Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

    Vezi rezultatele

    Loading ... Loading ...
    Reclamă
    Ultimele știri
    14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
    Citește și