Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Verdict sumbru pentru poarta României! ”Niță nu are concurență!” Florin Tene, creatorul lui ”Chucky”: ”Este ca și copilul meu!” De la cine avea așteptări mari

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 iunie 2021, 9:37

Verdict sumbru pentru poarta României! ”Niță nu are concurență!” Florin Tene, creatorul lui ”Chucky”: ”Este ca și copilul meu!” De la cine avea așteptări mari

AS.ro

Florin Tene, verdict sumbru pentru poarta României

Verdict sumbru pentru poarta României. Tene este de părere că Niță va fi mult timp titularul naționalei, dacă va continua să apere așa. Florin Tene se aștepta la mai mult de la Ionuț Radu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tene îl consideră pe Niță drept urmașul său. Acesta susține că ”Chucky” este un băiat timid în afara terenului, dar se transfromă total pe gazon. Actualul goalkeeper al primei reprezentative a fost format de Florin Tene.

Când îl văd pe Niță, parcă mă văd pe mine. De aceea îl iubesc așa de mult. Este ca și copilul meu. Este un băiat timid în afara terenului, exact stilul meu. În teren se schimbă total.

Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar Niță nu are concurență. El apără bine, dar acum nu are concurență. Radu nu apără, aș fi vrut să apere Radu, mie îmi place mult. Nu mai este concurența care era înainte”, a declarat Florin Tene la AS.ro LIVE.

Verdict sumbru pentru poarta României

Ionuț Radu și Andrei Vlad ar putea să fie înlocuitorii lui Florin Niță în poarta echipei naționale. În vârstă de 33 de ani, Niță este cotat la 1,5 milioane de euro și evoluează la Sparta Praga.

Reclamă

Ionuț Radu are 24 de ani și este cotat la 6 milioane de euro. Radu este în lotul lui Inter, dar nu a prins poarta campioanei Italiei. În ultimul timp se vorbește despre o plecare a acestuia, pentru a putea evolua mai mult.

Andrei Vlad are 22 de ani și este titularul din poarta celor de la FCSB. Tânărul goalkeeper a fost testat și el de Rădoi la unul dintre ultimele jocuri ale naționalei.

Florin Tene se lupta cu Florin Prunea și Bogdan Stelea

Tene amintește de concurența pe care o avea el la echipa națională. Fostul goalkeeper de la Dinamo, Steaua și Rapid se lupta pentru un post de titular cu Stelea și Prunea. Antrenorul de portari susține că i-a prins bine în carieră, această concurență.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cu Stelea și cu Prunea am crescut la Dinamo de la 8 ani. Am crescut la Timar, toți trei. M-a ajutat mult în carieră. Toată lumea mi-a spus că ce ghinion am avut.

Nea Mircea Lucescu a paralizat când ne-a văzut pe toți trei la turneul final din 96. Noi, copiii lui, crescuți la Dinamo, toți trei la același turneu. Dacă nu erau Stelea și Prunea, eu nu eram la nivelul ăsta”, a dezvăluit Tene la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Florin Tene a fost invitat la AS.ro LIVE

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:48 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ al Chinei e ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 10:27 „Campioana o să aibă mari probleme!” Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid! 10:10 BREAKING NEWSAdrian Mititelu Jr e la terapie intensivă! Fiul lui Adrian Mititelu, la un pas să se otrăvească! Reacţia lui Adrian Mititelu 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” Vezi toate știrile
Citește și