Închide meniul

Veste bombă! Anamaria Prodan, lovitură decisivă primită de la Gigi Becali. Toți jucătorii de la FCSB pe care îi impresaria și-au rupt contractele cu ea! "Sunt dictator"

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 ianuarie 2021, 20:21

Reclamă
Veste bombă! Anamaria Prodan, lovitură decisivă primită de la Gigi Becali. Toți jucătorii de la FCSB pe care îi impresaria și-au rupt contractele cu ea! "Sunt dictator"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali o lasă pe Anamaria Prodan fără cei mai importanți jucători pe care îi impresaria

Becali le-a dictat celor cinci fotbaliști să își rupă contractele cu soția lui Laurențiu Reghecampf. Darius Olaru, Iulian Cristea, Ionuţ Panţîru, Andrei Vlad și Lucian Filip au respectat decizia luată de conducătorul clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a lăsat-o pe Anamaria Prodan fără jucători impresariați la FCSB

"A avut jucători la FCSB până ieri, azi nu mai are niciunul. Nu mă cunoașteți pe mine, cine sunt eu? Contractul sunt eu! Toată lumea a rupt contractul.

Eu nu pun condiții… așa trebuie să faci! Nu mai avea rost, nu se putea. Ne facem de râs, ești la mine în casă. Cum să ai oameni la mine în casă dacă m-ai jignit pe mine. Ce mă interesează ce se interpretează? Eu comand!

Eu sunt Becali, așa se face la mine. FCSB…faci ce spune Becali! Nu înțelegi? Sunt în fotbal de 20 de ani aproape, mă știe toată lumea. Cine vrea să lucreze cu mine, așa se lucrează. Eu spun și tu faci!", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Patronul roș-albaștrilor nu se teme că Anamaria îl va acționa în instanță. Este pregătit să se lupte pe toate planurile.

Reclamă

"La mine nu contează contractele. Mă duc la judecător și îi spun: 'Vezi că e FCSB, la mine faci ce spune Becali'. Dacă ea nu jignea, nu aveam treabă cu fotbaliștii. Jucătorii știau că sunt dictator", a ținut să asigure Gigi Becali.

De la ce a plecat scandalul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan

Anamaria Prodan era impresarul lui Dennis Man, dar a fost exclusă din negocierile pentru transferul de la FCSB la Parma. A ratat astfel o sumă uriașă, de aproximativ un milion de euro.

Soția lui Reghecampf a acuzat că verii Victor şi Giovanni Becali au încercat să devină reprezentanţii lui Dennis Man, prin intermediul lui Gigi Becali, care l-ar fi şantajat pe jucător şi i-ar fi cerut să rupă acordul cu ea.

Reclamă 4 / 0/3

"Orice declaraţie trebuie să aibă şi o acoperire în realitate. Cum adică să îl ameninţ pe tatăl lui Dennis Man sau pe jucător? A spus Dennis Man asta sau tatăl lui? Nu a fost nimeni acolo, iar ei sunt oameni în toată firea şi pot spune asta. Cum să ameninţ un jucător, cu ce?", a declarat Victor Becali pentru AS.ro.

Anamaria Prodan nu are de gând să renunţe în lupta cu verii Becali. Comisionul este uriaș după cel mai scump transfer din istoria Ligii 1.

Cei de la Parma sunt siderați de ceea ce s-a întâmplat. Au zis că așa ceva nu au întâlnit niciodată. Am mesaj de la directorul sportiv în care zice că nu a trăit niciodată așa ceva. Cred că toată lumea s-a obișnuit cu circul de la FCSB. Cred că ușor, ușor se închid toate ușile pentru ei. Așteptăm să vedem contractul de la Parma și vom vedea ce decizii vom lua”, a spus Anamaria Prodan, pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și