Închide meniul

Veste extraordinară pentru Radu Drăgușin. Românul poate debuta pentru Juventus în Serie A. Nu îl va vedea la antrenamente pe Cristiano Ronaldo

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 octombrie 2020, 9:47

Veste extraordinară pentru Radu Drăgușin. Românul poate debuta pentru Juventus în Serie A. Nu îl va vedea la antrenamente pe Cristiano Ronaldo

Profimediaimages

Radu Drăgușin, la prima echipă a lui Juventus

Drăgușin tocmai a evoluat în tricoul naționalei României U21. A fost integralist în meciul cu Malta U21, câștigat de micii tricolori cu 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin poate debuta pentru Juventus în Serie A

"Acum Radu Dragușin e convocat echipa mare la meciul cu Crotone al celor de la Juventus din Serie A. M-a sunat în această dimineață să-mi spună ca e în lot. E o veste minunată.

O să ne dăm seama ce vrea Juventus de la el, după ce vom negocia cu ei prelungirea contractului. Cred că e acum la nivelul unei echipe de sub-top, gen Borussia Dortmund sau AC Milan.

Radu Dragușin n-ar refuza niciodată nationala. Ar juca și la Under 5. Dacă joci, inevitabil vin și banii. Asta conteaza acum: să joace!

Următorul contract al lui Radu Drăgușin va fi de 7-8 ori ca al lui Louis Munteanu, care are 7.000 de euro la Firenze. Mutu mi-a zis că e un fotbalist profesionist și că-i place cum se pregătește", a spus Florin Manea pentru Prosport.

Reclamă

Drăgușin s-a remarcat în tricoul echipei de tineret a lui Juventus în Youth League. Andrea Pirlo este nevoit să improvizeze în următorul meci din campionat. Cristiano Ronaldo și Weston McKennie au fost depistați cu coronavirus și sunt în izolare.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și