Închide meniul

Veste neaşteptată pentru Gigi Becali. Cum a ajuns Biserica Ortodoxă sponsor la FCSB! "Au zis să facem contract până în 2025"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2021, 9:57

Veste neaşteptată pentru Gigi Becali. Cum a ajuns Biserica Ortodoxă sponsor la FCSB! "Au zis să facem contract până în 2025"

Hepta

Gigi Becali, finanţator FCSB

Compania de asigurări a fost vândută de grupul Vivendi Internaţional către I3CP, o companie înregistrată în Olanda. Aceasta are ca principal finanţator Biserica Ortodoxă Greacă, potrivit lui Cristian Roşu, vicepreşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Unul dintre cei mai importanţi finanţatori ai holdingului este Biserica Ortodoxă a Greciei. Compania vrea să-şi extindă activitatea atât pe teritoriul Greciei, cât şi pe cel al României. Este ca un fond de investiţii. Noi trebuie să vedem toate actele prin care să se stabilească exact cine sunt aceşti investitori, nu ne putem pronunţa, întrucât sunt doar vorbe şi nu avem încă nişte documente oficiale“, a declarat Cristian Roşu, potrivit zf.ro.

Gigi Becali: "Am fost întrebat dacă vreau să reînnoim contractul"

Gigi Becali a fost prin suprindere de veste, dar schimbarea i-a prins bine echipei lui. FCSB a primit încă trei ani de contract.

"Știu doar că au vândut, dar nu știam la cine. Nu am treabă cu afacerile lor. Mie mi s-a spus că se vinde și am fost întrebat dacă vreau să reînnoim contractul. Aveam până în 2022, au zis să facem până în 2025. Am zis da. În rest nu cunosc, ce fac, mă bag în afacerile oamenilor?", a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro. FCSB are acelaşi sponsor principal din 2013.

Universitatea Craiova – FCSB, Live Text pe AS.ro

FCSB va juca în această seară de la 19.45, în derby-ul cu Universitatea Craiova. Gigi Becali aşteaptă o prestaţie bună de la arbitrul Istvan Kovacs, pe care l-a criticat dur pentru greşelile de la meciul cu CFR Cluj, din turul sezonului regular.

Reclamă

"Păi, eu nu voiam, dar mă bucur, că are valoare, măcar a dat arbitru cu valoare. El, acum, nu mai poate să greşească, că n-are cum, acum trebuie să demonstreze. Iar valoare are, dacă vrea să demonstreze, demonstrează! Nu că îi mai acord eu o şansă, eu, decât un arbitru care n-are valoare, vreau mai bine unul care are valoare.

Dacă greşeşte, ce putem să-i facem…dacă greşeşte înseamnă că nu-i în regulă. Un arbitru care are valoare să greşească de trei, patru ori la rând nu mai e în regulă.

Facem rugăciune să nu mai aibă dracii influenţă la el. Facem rugăciune să arbitreze corect. Eu, acum, fac rugăciune: Doamne, ajută-l pe Kovacs să fie corect! Doamne, ajută-l, împrăştie dracii de la el în timpul meciului ca să arbitreze corect!", a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Sponsorul FCSB şi-a schimbat proprietarul
  • Tranzacţia are legătură cu Biserica Ortodoxă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și