Închide meniul

Veste şoc pentru Dan Petrescu şi Mirel Rădoi! Denis Alibec va rata tot restul sezonului! "Îmi pare rău să fiu cel care dă veşti proaste"

Antena Sport Publicat: 30 ianuarie 2021, 18:32

Veste şoc pentru Dan Petrescu şi Mirel Rădoi! Denis Alibec va rata tot restul sezonului! "Îmi pare rău să fiu cel care dă veşti proaste"

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Denis Alibec va rata restul sezonului

  • Denis Alibec ratează tot sezonul
  • Atacantul lui Kayserispor s-a accidentat pe 19 ianuarie

Denis Alibec a marcat ambele goluri în meciul câştigat de Kayserispor în faţa lui Başakşehir, pe 19 ianuarie. Atacantul român în vârstă de 30 de ani a părăsit însă terenul accidentat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Denis Alibec a terminat sezonul. Va trebui să aducem un marcator"

"Avem nevoie de întăriri la echipă, pentru că există o problemă cu omul de gol. Îmi pare rău să fiu cel care dă veşti proaste, dar Alibec, care care a înscris două goluri cu Başakşehir, a terminat acest sezon. Va trebui să aducem un marcator”, a spus Mustafa Tokgoz, purtătorul de cuvânt al echipei din Turcia, citat de kayseriekspres.

În urmă cu o săptămână, Alibec era zâmbitor într-o postare pe Instagram, în care anunţa că va reveni în curând. Clubul l-a contrazis şi atunci şi anunţa că absenţa va fi de şase săptămâni.

Reclamă

Denis Alibec va rata debutul echipei naţionale în preliminariile CM 2022

Alibec va rata restul meciurile din Super Lig, în care Dan Petrescu speră să evite retrogradarea, dar şi debutul echipei naţionale în preliminariile Cupei Mondiale din 2022. Mirel Rădoi se bazase pe el la ultimele meciuri ale României. 

Şi celălalt om de bază din atacul naţionalei are probleme. George Puşcaş a fost operat, din cauza problemelor la muşchii inghinali. Puşcaş l-a liniştit însă pe selecţioner

Reclamă

"Mi-au dat mesaj, m-au intrebat cum sunt doctorul şi Mister (n.r. Mirel Rădoi). Ţinem legătura mereu din pricina acestei probleme, ceea ce urmeaza sa fac, paşii pe care îi parcurg. În 2-3 saptamani, dacă toate sunt bine şi mă ajută Domnul să nu mai am nicio problemă. Suntem la sfârşitul lui ianuarie şi în februarie deja sper să încep să joc şi să fie bine", a spus Puşcaş, pentru AS.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Denis Alibec, ratare colosală în Columbia - România
Echipa naţională • 26 mart., 22:06
Denis Alibec, ratare colosală în Columbia – România! Era în poziţie ideală, dar nu a mai ştiut unde e mingea
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc