Închide meniul

Veste uriașă pentru Ciprian Tătărușanu! Românul ar putea fi titular în derby-ul Juventus – AC Milan. Anunțul făcut de Gazzetta dello Sport

Alexandru Ivan Publicat: 19 septembrie 2021, 10:56

Veste uriașă pentru Ciprian Tătărușanu! Românul ar putea fi titular în derby-ul Juventus – AC Milan. Anunțul făcut de Gazzetta dello Sport

Ciprian Tătărușanu, titular la AC Milan

Zuma Press / Fabioferrari via Hepta

  • Veste uriașă pentru Ciprian Tătărușanu
  • Românul ar putea fi titular în derby-ul Juventus – AC Milan

Celebra publicație italiană Gazzetta dello Sport a scris că portarul titular al Milanului, Mike Maignan, are dureri la o mână după ce apărat în meciul de miercuri seară cu Liverpool, în Champions League, scor 2-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătărușanu ar putea fi titular în Milan – Juventus

Jurnaliștii italieni au anunțat că situația lui Maignan este incertă și nu se știe dacă va putea apăra buturile rossonerilor în derby-ul cu Juventus. Prin urmare, Stefano Pioli ar putea fi forțat să apeleze la serviciile lui Ciprian Tătărușanu. Juventus – AC Milan se joacă duminică seară, de la ora 21:45.

Ciprian Tătărușanu nu a jucat niciun meci în acest sezon pentru AC Milan. În stagiunea precedentă, prima pentru el în tricoul milanezilor, a apărat o singură dată în Serie A, de două ori în Europa League și tot de două ori în Cupa Italiei.

Reclamă

Tătărușanu a încheiat trei din cele cinci meciuri fără gol primit. În acest moment, românul este cotat la 600.000 de euro, potrivit transfermarkt. „Tătă” a ajuns pe San Siro în septembrie 2020, liber de contract de la Lyon. Contractul său cu milanezii expiră în 2023.

Ciprian Tătărușanu s-a retras de la echipa națională

În luna noiembrie a anului trecut, Ciprian Tătărușanu a decis să nu mai accepte nicio convocare la reprezentativa României. Meciul cu Irlanda de Nord a fost ultimul pentru Tătărușanu între buturile reprezentativei tricolore. Goalkeeper-ul lui AC Milan a bifat atunci cel de-al 73-lea meci în tricoul selecționatei noastre.

Reclamă

”Să pot fi căpitanul României a însemnat pentru mine cel mai frumos lucru din carieră”, au fost ultimele cuvinte spuse de Tătărușanu din postura de portar al naționalei.

Ciprian Tătărușanu a debutat pentru România în 2010 și a apărat culorile pentru 11 ani. El a fost participant cu selecționata noastră la EURO 2016 și a devenit chiar căpitanul ”tricolorilor”.

”Tătă” a jucat 73 de partide la echipa națională și ocupă astfel poziția 17 în clasamentul all-time al jucătorilor cu cele mai multe meciuri la prima reprezentativă, la egalitate cu Cosmin Contra.

Reclamă 4 / 0/3

 

 

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Serie A • 27 mart., 13:24
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!
Serie A • 17 mart., 20:11
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are