Închide meniul

Veste uriaşă pentru Ianis Hagi! Un club de top din Spania vrea să îl fure de la Rangers. Lista selectă pe care apare fiul "Regelui"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2021, 14:30

Veste uriaşă pentru Ianis Hagi! Un club de top din Spania vrea să îl fure de la Rangers. Lista selectă pe care apare fiul "Regelui"

profimediaimages

Ianis Hagi a marcat în Rangers-Dundee 4-1

Ianis Hagi a trecut prin momente dificile în Scoţia, dar a beneficiat mereu de sprijinul antrenorului Steven Gerrard. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a strâns 26 de meciuri în actualul sezon al campionatului, în care a reuşit 5 goluri şi 9 pase decisive. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, dorit de Sevilla

Cel mai recent gol a venit în week-end-ul trecut. Ianis a marcat primul în Rangers-Dundeee 4-1, meciul care a adus calificarea matematică în Champions League după 10 ani.

Evoluţiile bune l-au adus pe Ianis Hagi în atenţia Sevillei, scrie publicaţia spaniolă fichaes.net.

”Chiar dacă nu a ajuns într-un campionat care poate fi considerat de top, fiul legendarului Gică Hagi face o treabă excelentă la Rangers, în Scoţia. Sevilla îl urmăreşte cu atenţie, dar nu este singurul mare club care vrea să-l transfere pe jucătorul de 22 de ani care creşte sub comanda marelui Steven Gerrard”, scrie sursa citată.

Ianis apare pe o listă de top, cu cinci jucători care au părinţi celebri în fotbal. Românul îi are alături pe Giovanni Reyna, de la Borussia Dortmund, pe Daniel Maldini, de la AC Milan, pe Timothy Weah, de la Lille, şi pe Marcus Thuram, de la Borussia Monchengladbach.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro Vezi toate știrile
Citește și