Închide meniul

Vești nesperate pentru Ciprian Tătărușanu. AC Milan a blocat negocierile cu Donnarumma pentru prelungirea contractului. ”Tătă” poate fi titular în Serie A

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 11 septembrie 2020, 9:42

Vești nesperate pentru Ciprian Tătărușanu. AC Milan a blocat negocierile cu Donnarumma pentru prelungirea contractului. ”Tătă” poate fi titular în Serie A

profimediaimages

Ciprian Tătărușanu în timpul unui meci al naționalei

Există o posibilitate ca șansa să fie de partea portarului român. Gianluigi Donnarumma, titularul incontestabil dintre buturi, se confruntă cu probleme legate de prelungirea contractului. Agentul jucătorului de 21 de ani, Mino Raiola, are pretenții exagerate și nu a ajuns la un acord cu conducătorii clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătărușanu îi poate lua locul lui Donnarumma

Contractul lui ”Gigi” Donnarumma va expira în vara anului viitor și, în ciuda negocierilor, oficialii lui AC Milan nu reușesc să se înțeleagă cu Mino Raiola, agent faimos pentru cererile extreme pe care le face pentru jucătorii pe care îi impresariază.

Gazzetta dello Sport anunță că acesta cere zece milioane de euro pe an pentru Donnarumma, față de cele șase câștigate în prezent. Milan este dispusă să ofere doar șapte milioane de euro.

Negocierile sunt blocate, iar acest lucru înseamnă că Ciprian Tătărușanu ar putea fi față în față cu cea mai mare oportunitate a carierei: poziția de portar titular la AC Milan.

Ar fi un noroc nesperat pentru goalkeeper-ul naționalei României, adus în Serie A pentru a fi rezerva lui Gianluigi Donnarumma.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și