Închide meniul
VIDEO

Vezi golul din corner marcat de Ianis Hagi

Alexandra Costea Publicat: 23 octombrie 2024, 12:11

Reclamă
Vezi golul din corner marcat de Ianis Hagi

Vezi golul din corner marcat de Ianis Hagi!

Ianis Hagi a fost protagonistul unei faze tari la echipa a doua a lui Rangers - sursă foto: Captură YouTube

Vezi golul din corner marcat de Ianis Hagi! Fiul lui Gică Hagi a marcat un gol direct din corner chiar în ziua în care a împlinit 26 de ani. Neinclus pe lista UEFA, Ianis Hagi a jucat pentru echipa a doua de la Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a jucat în meciul Rangers B – Stenhousemuir 4-1 şi a reuşit să înscrie, direct din corner, în prelungirile partidei, în minutul 90+2.

Vezi golul din corner marcat de Ianis Hagi!

Internaţionalul român nu a putut evolua în meciul pierdut surprinzător de Rangers, în deplasare, cu Kilmarnock, după cartonaşul roşu încasat la revenire. Acesta este şi motivul pentru care antrenorul Philippe Clement a decis să îl lase să joace pentru echipa secundă. Astfel, „Prinţul” a făcut spectacol total în partida contra Stenhousemuir, chiar sub ochii antrenorului belgian.

Aşa cum a obişnuit în partidele în care a evoluat pentru Rangers B, Ianis Hagi a avut o prestaţie solidă. A marcat un gol în minutul 90+2, din corner, iar imaginile sunt senzaţionale. Vezi AICI golul din corner marcat de Ianis Hagi la minutul 12:10.

Reacţia scoţienilor după ce Ianis Hagi a marcat din corner sub privirile antrenorului lui Rangers, înainte de meciul cu FCSB

Presa din Scoţia a reacţionat imediat după ce a văzut reuşita lui Ianis Hagi, chiar în ziua în care a împlinit 26 de ani.

Reclamă
Reclamă

„Ianis a fost lăsat în afara lotului de Europa League şi nu va putea juca împotriva FCSB, joi seară. Acesta este motivul pentru care a ajuns din nou la echipa a doua. Totuşi, antrenorul Philippe Clement are încă planuri cu Ianis.

Hagi este cel care a ieşit cel mai mult în evidenţă în meciul cu Stenhousemuir, din SPFL Trust Trophy. El a marcat al patrulea gol al serii şi a făcut-o direct din corner. Antrenorul lui Rangers, Philippe Clement, a urmărit chiar din tribună reuşita lui Ianis”, au notat cei de la thescottishsun.co.uk.

Ianis Hagi a împlinit 26 de ani

Ianis Hagi a împlinit, marţi, 26 de ani. Soţia lui Ianis Hagi, Elena, i-a transmis un mesaj special soţului ei. Elena Hagi a postat, pe reţelele sociale, o urare emoţionantă pentru mijlocaşul lui Rangers.

Reclamă

În luna iulie, fiul lui Gică Hagi s-a căsătorit cu Elena. Cei doi au avut nunta anului la Domeniul Ştirbey. Ianis Hagi şi aleasa inimii lui locuiesc împreună, în Scoţia.

Ianis Hagi şi-a sărbătorit marţi ziua de naştere, iar Elena Hagi a postat un mesaj impresionant.

Cel mai bun prieten, iubit şi partener al vieţii mele. Sunt atât de norocoasă că am găsit toate acestea într-o singură persoană. Avem o singură viaţă şi sunt recunoscătoare că te-am întâlnit. La mulţi ani, soţule!”, a scris Elena Hagi pe contul ei de Instagram.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:23 26 oct.

VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY

23:46

Virgiliu Postolachi, eroul lui CFR Cluj cu Sepsi, îndemn pentru jucătorii lui Dan Petrescu: „Trebuie să fim mai răi”

23:46

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

23:19

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

23:14

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

22:55

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

1 VIDEOGeorge Russell a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului! Programul complet 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și