Închide meniul

Vica Blochina, sfaturi preţioase pentru femeile care au fost părăsite de soţi. "Tu eşti regina!". Experienţele de viaţă care au marcat-o

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 aprilie 2021, 19:21

Vica Blochina, sfaturi preţioase pentru femeile care au fost părăsite de soţi. "Tu eşti regina!". Experienţele de viaţă care au marcat-o

Instagram Vica Blochina

Vica Blochina îşi ajută urmăritoarele de pe reţelele sociale

Vica le-a mărturisit experienţe personale urmăritoarelor ei. Fosta balerină avut o relaţie de peste 16 ani cu Victor Piţurcă. Cei doi au împreună un băiat, pe Edan, dar nu şi-au mai vorbit însă de mai bine de 7 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Totul este despre încrederea în tine. Trebuie să te setezi așa: tu ești regina! Ești cea mai importantă, cea mai deșteaptă, cea mai frumoasă în viața asta! A fost doar o experiență care nu a mai fost benefică pentru tine. Vine ceva sau cineva mult mai bun. Pentru că meriți!”, a răspuns Vica la întrebarea unei fane, potrivit Spy News.

Victor Piţurcă a refuzat iniţial să îl recunoască pe micul Edan. El a solicitat efectuarea testelor ADN. Piţurcă ar fi făcut acest lucru doar ca să o jignească pe Blochina, fiind convins că Edan este fiul lui pentru că îi semăna prea mult.

Vica Blochina, rănită după ce a fost implicată într-un accident rutier

Luna trecută, Vica Blochina a ajuns în spital după ce a fost implicată într-un accident rutier. Vedetei i s-a făcut rău în timp ce conducea şi a intrat cu autoturismul într-o altă maşină.

Reclamă

A fost nevoie de o intervenţie rapidă a unei ambulanţe. Medicii i-au acordat fostei balerine îngrijiri medicale şi au transportat-o la urgenţe. Vica a rămas internată mai multe zile.

"Mi s-a făcut foarte rău, nu mai vedeam în fața ochilor. Și am tras pe dreapta. Am intrat în altă mașină. Am leșinat practic la volan. Și am rupt oglinda. Mașina este lovită. Mâine ajung acasă. Am făcut analize, vedem ce s-a întâmplat. Sunt lovită la un picior", a declarat atunci Vica Blochina.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și