Închide meniul

Victor Becali, dezvăluiri spumoase din închisoare! Cum a reuşit să fie eliberat mai repede: "Aveam un tractoraș de care mă foloseam"

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2020, 12:18

Reclamă
Victor Becali, dezvăluiri spumoase din închisoare! Cum a reuşit să fie eliberat mai repede: "Aveam un tractoraș de care mă foloseam"

Victor Becali, acuzat că a bătut un bărbat în Pipera

Impresarul Victor Becali.

Victor Becali a dezvăluit că, pentru a câştiga ore de libertatea, a mers la muncă. Fostul agent FIFA a spus că mergea să tundă iarba la baza sportivă din Chiajna. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Munceam la stadion, tundeam iarba, dar asta fac și acum acasă. Ce, e o rușine să muncești? Gazonul de la Concordia e sintetic, însă erau niște terenuri de iarbă lângă, de antrenament, și acolo lucram. Aveam un tractoraș de care mă foloseam și o mașină de tuns pentru anumite zone. Eu și acum, în perioada pandemiei, am făcut treburi prin grădină în fiecare zi și m-am simțit foarte bine”, a declarat Victor Becali pentru gsp.ro.

Victor Becali, condamnat în Dosarul Transferurilor

În martie 2014, în dosarul ”Transferurilor de jucători” au fost condamnaţi Ioan Becali şi Cristian Borcea la câte şase ani şi patru luni de închisoare, Victor Becali la patru ani şi opt luni de închisoare, George Copos la trei ani şi opt luni de închisoare, Mihai Stoica la trei ani şi şase luni de închisoare, Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare, iar Jean Pădureanu şi Gheorghe Neţoiu la câte trei ani şi patru luni de închisoare.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti Vezi toate știrile
Citește și