Închide meniul

Victor Becali, savuros după ce Florin Tănase a semnat cu impresarul lui Romelu Lukaku: „Nu i-a mers cu noi, nouă nu ne-a mers cu el!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 mai 2022, 22:26

Victor Becali, savuros după ce Florin Tănase a semnat cu impresarul lui Romelu Lukaku: „Nu i-a mers cu noi, nouă nu ne-a mers cu el!

Florin Tănase asaltat de oferte

Florin Tănase e căpitanul FCSB / Hepta

Victor Becali, savuros după ce Florin Tănase a semnat cu Federico Pastorello, impresarul lui Romelu Lukaku. Căpitanul FCSB nu a mai vrut să îşi prelungească înţelegerea cu firma de impresariat a fraților Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase va fi reprezentat de P&P Sport Management, firma lui Federico Pastorello, unul dintre cei mai influenți impresari din fotbalul mondial. Cel mai sonor nume din lista sa e Romelu Lukaku.

Victor Becali, savuros după ce Florin Tănase a semnat cu impresarul lui Romelu Lukaku

”Nu l-am pierdut pe Tănase. Contractul expirase. Nu ni s-a propus să îl prelungim, dar nu și-a reziliat contractul. Încearcă băiatul cu altcineva, poate nu i-a mers cu noi, nouă nu ne-a mers cu el. Îi doresc din tot sufletul să prindă un transfer în străinătate, indiferent cu cine ar fi. Nu mă deranjează deloc.

E un băiat extraordinar. Poate nu a fost să fim împreună. Nu ni s-a întâmplat niciodată ca un jucător care a marcat atâtea goluri să nu prindă un transfer. El a fost un băiat nu corect, super corect. Măcar să fie toți jucătorii de aceeași corectitudine ca a lui Florin Tănase.

Nu vreau să spun, dar nu au existat foarte multe oferte. Au existat doar discuții. Înainte, la un jucător cu 24 de goluri, aveai 4-5 echipe. Nu am altă explicație. Nu e nicio problemă, nu e nicio supărare. Mi-aș fi dorit să nu câștige firma niciun ban și să fie transferat Florin Tănase”, a declarat Victor Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Florin Tănase a semnat cu Federico Pastorello

Florin Tănase are un nou impresar. Căpitanul lui FCSB va fi reprezentat de P&P Sport Management, firma lui Federico Pastorello, unul dintre cei mai influenți impresari din fotbalul mondial.

Anunțul a fost făcut chiar de Federico Pastorello, care a postat pe Instagram o poză alături de Florin Tănase. „Avem încă un geniu în casa P&P Sport Management. Îi urăm un călduros bun venit lui Florin Tănase!!”, a scris agentul italian, pe Instagram.

Federico Pastorello impresariază unii dintre cei mai importanți fotbaliști ai lumii. Cel mai sonor nume din lista sa e Romelu Lukaku. Demarai Gray, Arthur, Federico Bernardeschi, Joao Mario și Antonio Candreva sunt alți fotbaliști de talie pe care îi reprezintă.

Reclamă 4 / 0/3

În 2021, Federico Pastorello a primit premiul pentru „cel mai bun impresar al anului” în cadrul galei Globe Soccer, la Dubai. I-a învins atunci pe celebrii Jorge Mendes și Mino Raiola.

Până acum, Florin Tănase a fost reprezentat de Victor Becali și Giovanni Becali, prin intermediul firmei lui Dragoș Sârbu. Căpitanul lui FCSB e cel mai bine plătit jucător de la echipa lui Gigi Becali, cu un salariu lunar de 30.000 de euro. Clauza lui reziliere este de trei milioane de euro.

EXCLUSIV | Florin Tănase este dorit de un club mare din Europa

Din informațiile AS.ro, pentru semnătura căpitanului de la FCSB s-a înscris, mai nou, și Beșiktaș! Clubul din Turcia vrea să se reorganizeze, după sezonul mai puțin reușit, iar golgheterul Ligii 1 este principala țintă.

Tănase mai este dorit, în Turcia, și de campioana Trabzonspor, echipă care l-a mai dorit și în trecut. Cei de la Beșiktaș au fost impresionați de calitățile „decarului” de la FCSB și au decis să intre în cursa pentru semnătura lui. Tănase poate evolua atât în linia de mijloc, cât și în atac, iar faptul că marchează foarte mult, i-a atras pe turci.

Recomandări
  • Victor Becali, savuros după ce Florin Tănase a semnat cu impresarul lui Romelu Lukaku
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și