Închide meniul

Victor Piţurcă, dat de gol după 12 ani! Un fost tricolor a dat cărţile pe faţă: "Era foarte ciudat. A vrut să mă intimideze"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 martie 2021, 16:43

Victor Piţurcă, dat de gol după 12 ani! Un fost tricolor a dat cărţile pe faţă: "Era foarte ciudat. A vrut să mă intimideze"

Victor Pițurcă, după Elveția - Spania

Hepta

Născut în Germania, Maximilian Nicu a debutat la naţionala României sub comanda lui Victor Piţurcă. Acesta nu a uitat primul contact cu fostul selecţioner, pe care îl descrie ca fiind "foarte ciudat".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am amintiri foarte plăcute de la echipa națională. În special meciul cu Franța de la Paris mi-a rămas în minte. Deși eram outsideri, am făcut 1-1. Am avut pielea de găină, a fost foarte, foarte tare. Dar s-au întâmplat și lucruri ciudate. Victor Pițurcă, sub care am debutat, era foarte ciudat. Cred că m-a chemat doar pentru că presa a pus presiune pe el. 

Nu simțea deloc ca mine și a vrut să mă intimideze puțin. Înainte de debutul cu Austria, am fost întrebat ce număr vreau pe tricou. Nu îmi păsa. Tricoul cu numărul 7 era liber, așa că l-am luat. Toți se așteptau să încep titular, dar Pițurcă m-a lăsat să joc exact 7 minute. Și cred că a făcut-o intenționat. Pe ideea «Oh, vrei 7-le. Atunci primești 7».”, a declarat Max Nicu pentru Der Tagesspiegel.

Maximilian Nicu: "Răzvan Lucescu avea foarte multă încredere în mine"

Maximilian Nicu a jucat trei meciuri pentru România în 2009. Acesta spune că cel mai bune s-a înţeles cu Răzvan Lucescu, succesorul lui Piţurcă, care avea încredere deplină în el.

"Am primit foarte multe critici, nu m-am simțit confortabil. Asta a făcut să-mi fie greu să mă acomodez, deși succesorul lui Pițurcă, Răzvan Lucescu, avea foarte multă încredere în mine și ne-am înțeles bine. Dar finalul a fost de asemenea ciudat. 

Reclamă

Eram la o biserică din Munchen de Crăciun, când m-a sunat Lucescu. Când antrenorul echipei naționale sună, de obicei răspunzi. Aș fi putut ieși din biserică, să merg să vorbesc cu el. Dar m-am uitat la telefon și m-am gândit: «Nu, nu acum». Nu am răspuns și nici nu am sunat înapoi. Asta a fost. De atunci nu am mai fost în contact", a mai spus fostul fotbalist.

România – Germania | Dezvăluiri uluitoare făcute de Max Nicu despre jucătorii naţionalei: "Aveau vin roșu sau 3-4 beri"

Maximilian Nicu a făvut dezvăluiri din trecut, dar s-a rezumat şi la prezent. Fotbalistul german care a jucat pentru naţionala României a oferit declaraţii incendiare înaintea meciului din această seară dintre tricolori şi naţionala lui Joachim Low.

"Mereu îmi spuneau 'Neamțul' acolo. Poate chiar eram. Când eram anunțați că cina se servește la 6 PM, eram la masă la cel târziu 5:55. Uneori, eram singur acolo. Nimeni altcineva nu ajungea până la 6:10, 6:15.

Reclamă 4 / 0/3

Unul dintre jucători a intrat și a spus: 'Nu îmi place mâncarea', și a comandat bacon și ouă prăjite. După antrenament, toți erau cu berea în mână, iar în serile dinaintea zilelor de meci mereu aveau vin roșu sau 3-4 beri. Mi s-a părut destul de cool, dar în cele din urmă nu eram foarte confortabil", a mai povestit Max Nicu, pentru sursa citată.

Recomandări
  • Dezvăluiri de senzaţie din "era Piţurcă"
  • Cum încerca fostul selecţioner să intimideze jucătorii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” Vezi toate știrile
Citește și