Închide meniul

Victor Pițurcă, dezvăluiri despre finala de la Sevilla: "Băi, eu văd meciurile lui Real Madrid și Barcelonei. Am dat-o pe caterincă"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 mai 2020, 5:46

Reclamă
Victor Pițurcă, dezvăluiri despre finala de la Sevilla: "Băi, eu văd meciurile lui Real Madrid și Barcelonei. Am dat-o pe caterincă"

Profimedia

Victor Pițurcă a vorbit despre finala de la Sevilla

Victor Pițurcă era titular în atacul Stelei și și-a adus aminte de discuțiile avute înainte de meci cu Valentin Ceaușescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Da, îmi aduc aminte de început, fiindcă aveam discuţii cu domn Valentin. Eu cu Loţi, cu Tudorel şi ţin minte că a venit şi ne-a zis Băi fiţi atenţi că voi o să câştigaţi Cupa Campionilor! Imaginează-ţi că noi am dat-o pe caterincă, ne dădeam coate unul la altul. Şi el ce e, ce e? Nu credeţi sau ce? Păi domnul Valentin, cine suntem noi? Noi suntem nimeni! Băi eu văd meciurile lui Real Madrid, lui Barcelona, voi sunteţi echipă mai bună ca ei! Sigur nu am băgat în seama lucrul ăsta, şi iată unde am ajuns, adică a fost ceva de domeniul fantasticului! Vă imaginaţi o echipă dintr-o ţară cu lagăr comunist, fără un dolar în cont, să poţi să te baţi cu Anderlecht, să te baţi cu Barcelona chiar în Spania, chiar că a fost o performanţă fantastică!”, a spus Victor Pițurcă la Telekom Sport.

Victor Pițurcă: ”Cred că îl băteam primul”

Victor Pițurcă a fost schimbat în minutul 112 al finalei de la Sevilla. Dacă rămânea până la final, fostul selecționer spune că ar fi bătut primul penalty.

Cu siguranţă, cred că îl băteam primul! Şi ştii ce mă gândeam? Că de obicei eu dau în stânga portarului, acolo a plecat tot timpul, nu ştiu ştiu eu ce îmi venea atunci pe moment? Poate o întorceam habar nu am, dar de bătut băteam sigur, vă imaginaţi! Loţi nu voia să bată şi nu a avut ce să facă, îi era o frică teribilă” a mai declarat Victor Piţurcă.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:53

„E jenant!” Oscar Piastri a răbufnit, după ce i-a fost şters timpul în calificările Marelui Premiu al Austriei

21:35

„Lamentabil. Nu sunt scuze!” Mihai Stoica a dat de pământ cu jucătorii Italiei, după eliminarea de la EURO 2024: „Ruşinos!”

21:26

Presa din Italia şi-a făcut praf jucătorii, după eliminarea de la EURO 2024: „Dezastru” / „Fără suflet şi fără picioare”

21:10

Romain Bardet a câştigat prima etapă a Turului Franţei! Ciclistul de 33 de ani, pentru prima oară în carieră în tricoul galben

21:00

Germania – Danemarca LIVE TEXT (22:00). Țara gazdă continuă lupta pentru marele trofeu. Echipele de start

20:54

Elveția – Italia 2-0. Surpriză uriaşă la EURO 2024. Campioana en-titre, eliminată încă din optimile de finală

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și