Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Victor Pițurcă, mesaj pentru Edi Iordănescu! „Cu calitatea de selecționer trebuie să te naști!” „Piți” merge pe mâna fiului fostului său coleg: „Toată lumea să fie alături de el!”

Antena Sport Publicat: 29 martie 2022, 10:18

Victor Pițurcă, mesaj pentru Edi Iordănescu! „Cu calitatea de selecționer trebuie să te naști! „Piți merge pe mâna fiului fostului său coleg: „Toată lumea să fie alături de el!

Victor Pițurcă, convins că lui Florin Tănase i s-ar potrivi campionatul Chinei

Victor Pițurcă, într-un interviu pentru as.ro / AS.ro

  • Victor Pițurcă, mesaj pentru Edi Iordănescu
  • „Piți” merge pe mâna fiului fostului său coleg

Victor Pițurcă, mesaj pentru Edi Iordănescu, după ce fiul lui Anghel Iordănescu a fost numit pe banca echipei naționale. Fostul selecționer consideră că toată lumea ar trebui să fie alături de noul selecționer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Numirea lui Iordănescu este una normală pentru ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp. În ultimii ani au fost antrenori tineri la națională. Dacă am plecat pe drumul ăsta, să mergem pe drumul ăsta. Trebuie ca toată lumea să fie alături de el și sperăm să aibă rezultate. Mulți jucători au o anumită experineță și contează acest lucru. Cu această calitate, de selecționer, trebuie să te și naști.

Nu se nasc toți cu calități de selecționer. Sunt unii antrenori forate buni, care merită să ajungă la națională. Dacă cei din Federație au ajuns la această concluzie, înseamnă că Edi Iordănescu este un antrenor foarte bun, care merită să ajungă la națională”, a declarat Victor Pițurcă într-un interviu pentru AntenaSport, difuzat în emisiunea AS.ro LIVE.

Reclamă

Victor Pițurcă: „Nu-l cunosc pe antrenorul Edi Iordănescu!”

Edi Iordănescu a antrenat, pe lângă alte cluburi, CFR și FCSB, cu primii reușind să ia titlul în Liga 1. Cu toate acestea, Pițurcă susține că nu-l știe pe antrenorul Iordănescu.

„Eu nu îl cunosc pe Edi ca antrenor, habar nu am. Ca să cunosc un antrenor ar trebui să-l văd cel puțin o lună de zile. Pregătire, ciclul săptămânal. El muncit bine, pe unde a fost, în rest…„, susține Pițurcă.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Victor Pițurcă merge pe mâna lui Edi Iordănescu

Chiar dacă susține că nu-l cunoaște pe antrenorul Edi Iordănescu, Victor Pițurcă are încredere în fiul fostului său coleg de la Steaua. Fostul selecționer vede Ghencea noua casă a naționalei.

Eu am încredere că poate duce naționala la Euro. Îți voi răspuunde la această întrebare după ce voi vedea cinci sau șase meciuri. Ghencea ar putea fi casa echipei naționale. România a avut rezultate acolo. Edi a crescut în familia Stelei, face parte din această familie și datorită tatălui său”, a mai spus Pițurcă la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

România va disputa în această seară cel de-al doilea amical sub comanda lui Edi Iordănescu. Tricolorii vor înfrunta Israel, în deplasare, de la ora 20.45, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Întrebat fiind dacă crede că Octavian Popescu ar trebui să fie titular la echipa națională, Victor Pițurcă a răspuns scurt: „De ce să-i spun eu lui Iordănescu, părerea mea, nu vreau”.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”