Închide meniul

Victor Pițurcă, „săgeți” directe către Răzvan Burleanu: „Mă consideră un selecționer slab”. Anunț clar despre revenirea în fotbalul românesc

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 iulie 2022, 9:23

Victor Pițurcă, „săgeți directe către Răzvan Burleanu: „Mă consideră un selecționer slab. Anunț clar despre revenirea în fotbalul românesc

Victor Pițurcă a vorbit despre războiul din Ucraina

Victor Pițurcă, în timpul unui meci / ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Victor Pițurcă a trimis „săgeți” directe către Răzvan Burleanu, când a fost întrebat despre o posibilă revenire pe banca naționalei României. Fostul selecționer spune că, la ora actuală, un astfel de scenariu este imposibil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pițurcă a recunoscut că președintele FRF nu i-a făcut vreo ofertă de a prelua din nou cârma naționalei. Fostul mare atacant este de părere că Burleanu îl evită deoarece n-are încredere în calitățile sale de selecționer.

Victor Pițurcă, „săgeți” către Răzvan Burleanu: „Mă consideră un selecționer slab”

Relația dintre Victor Pițurcă și Răzvan Burleanu nu este cea mai strălucită, iar antrenorul de 66 de ani nu se ferește să recunoască acest lucru. În plus, „Piți” l-a „taxat” pe șeful Federației în privința rezultatelor slabe înregistrate de națională în mandatul său, început în 2014:

„Ofertă de nerefuzat nu cred că va exista de la echipa națională pentru Victor Pițurcă! Acum, eu cred că președintele Federației și cei care conduc fotbalul românesc știu cel mai bine ce au de făcut. El trebuie să ia măsurile cele mai bune pentru bunul mers al echipei naționale.

Relația mea cu el și cei care conduc nu e una prea bună, nu am avut nicio ofertă din partea Federației. Ori înseamnă că sunt un selecționer prea slab pentru echipa națională, ori problemele acestea (n.r. – relația cu FRF). Așa se spune, că rezultatele vorbesc (râde). Dar nu știu dacă asta e valabil pentru toți, mă refer la cei care conduc acum. Vom vedea. Deocamdată, nu asta e problema.”, a declarat Victor Pițurcă, pentru Antena 3.

Reclamă

Victor Pițurcă a pregătit naționala României în 3 mandate: 1998-1999, 2004-2009 și 2011-2014.

Pițurcă nu mai vrea să antreneze în România: „Nu am nicio motivație!”

Victor Pițurcă exclude din start o revenire în fotbalul românesc, acolo unde de-a lungul timpului a pregătit Steaua și Craiova.

În ultima perioadă, fostul internațional a primit mai multe oferte de la echipe din străinătate, însă le-a refuzat din cauza contractului pus pe masă. Pițurcă își dorește o înțelegere pe termen lung, care să se întindă pe cel puțin 3 ani:

Reclamă 4 / 0/3

„Au fost unele oferte pe care le-am primit din străinătate. Dacă exista o ofertă bună, probabil aș fi mers acolo. În campionatul românesc, nu mai revin, nu am nicio motivație. Ce aș putea să realizez aici? Nu văd perspective.

M-au căutat echipe multe de afară, echipe de mijlocul clasamentului sau care luptau la retrogradare. Au fost și echipe bune care m-au căutat, dar nu m-am înțeles cu ele, fiindcă eu am un principiu: nu merg pe 3 luni, pe 6 luni, pe un an. Vreau să merg undeva unde să am un contract pe 3 ani, pe termen lung”, a mai spus fostul selecționer.

Ultima oară, tehnicianul de 66 de ani a antrenat Universitatea Craiova, în sezonul 2019-2020.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și