Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Victor Pițurcă și Cătălin Hîldan au fost legende la Steaua și Dinamo! Ce jucători au ieșit din schemă în schimbul celor doi

Antena Sport Publicat: 29 martie 2022, 10:03 / Actualizat: 19 martie 2024, 18:12

Reclamă
Victor Pițurcă și Cătălin Hîldan au fost legende la Steaua și Dinamo! Ce jucători au ieșit din schemă în schimbul celor doi

Victor Pițurcă și Cătălin Hîldan au fost legende la Steaua și Dinamo

Colaj Hepta

Victor Pițurcă și Cătălin Hîldan au fost legende la Steaua și Dinamo! Pentru ca cei doi să ajungă la cele două mari cluburi din București, a fost nevoie ca alți fotbaliști să fie scoși din schemă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hîldan a ajuns la Dinamo, de la Târgoviște, la schimb cu Mihai Iosif. Fostul antrenor de la Rapid a dezvăluit acest lucru la AS.ro LIVE. Mutarea se întâmpla în 1996.

Victor Pițurcă și Cătălin Hîldan au fost legende la Steaua și Dinamo

„Am fost dat la schimb pe Cătălin Hîldan. Eu m-am dus la Târgoviște, iar el a ajuns la Dinamo”, a dezvăluit Mihai Iosif la AS.ro LIVE.

Crescut în Ștefan cel Mare, Hîldan fusese trimis la Târgoviște. După ce a revenit la Dinamo, acesta s-a impus rapid devenind căpitanul „câinilor”. Cătălin Hîldan a devenit o legendă a dinamoviștilor și a decedat pe teren în 2000.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă
Reclamă

Victor Pițurcă a ajuns la Steaua la schimb cu Marin „Magiun” Barbu

Un alt schimb legendar din fotbalul românesc este cel al lui Marin „Magiun” Barbu cu Victor Pițurcă. Pentru ca fostul selecționer să ajungă la Steaua, „Magiun” a fost trimis la Oltul Slatina. Acest lucru se întâmpla în 1983.

Steaua avea nevoie de un atacant, iar pe mine m-a dat la schimb cu Victor Pițurcă. Eu m-am dus la Oltul, iar el a venit la Steaua. Nu știu cum ar fi fost dacă aș fi jucat cu el”, a povestit Marin „Magiun” Barbu la AS.ro LIVE.

Pițurcă s-a impus și el rapid în tricoul celor de la Steaua, echipă pentru care a evoluat timp de șase ani. Fostul selecționer a câștigat Cupa Campionilor Europeni cu roș-albaștrii, în 1986. Victor Pițurcă a plecat de la Steaua în 1989, fiind transferat de Lens.

Reclamă
Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:19

Octavian Popescu, schimbare de look înainte de PAOK – FCSB! Imaginea postată înaintea deplasării alături de Gigi Becali

20:04

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

19:45

VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)! Rezultatele zilei

19:19

Kosovo, sancţionată de UEFA după incidentele de la meciul cu România! Ce pedeapsă a primit adversara „tricolorilor”

19:15

Adversara FCSB-ului din Europa League, la un pas să-şi schimbe antrenorul! Conducerea i-a dat ultimatum

18:45

LIVE SCOREArsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan, meciurile serii din Champions League (22:00)! Două partide se joacă ACUM

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și