Închide meniul

Victorie uriaşă pentru echipa lui Ianis Hagi. Steven Gerrard, eliminat în Livingston – Rangers 0-1. Riscă să sărbătorească din tribună câştigarea titlului!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 martie 2021, 20:03

Victorie uriaşă pentru echipa lui Ianis Hagi. Steven Gerrard, eliminat în Livingston – Rangers 0-1. Riscă să sărbătorească din tribună câştigarea titlului!

Stevan Gerrard i-a desființat pe Ianis Hagi și colegii din ofensivă

Profimedia

Neînvinsă în acest sezon, Rangers a suferit până când a reuşit să deschidă scorul. Morelos a marcat golul victoriei în minutul 87.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steven Gerrard a fost eliminat în Livingston – Rangers 0-1

La finalul primei reprize, Steven Gerrard a intrat pe teren şi s-a certat cu arbitrul John Beaton. I-a reproşat acestuia că că l-a avertizat pe Morelos după ce a căzut în urma unui duel cu Max Stryjek. "Centralul" nu l-a iertat nici pe antrenorul lui Rangers. 

Steven Gerrard a fost eliminat şi a văzut a doua repriză din tribună. Riscă să nu poată sta pe bancă nici în meciul care o poate face pe Rangers campioană. Rămâne de văzut dacă va fi suspendat.

"Nu pot suporta, la acest nivel, că sunt trei persoane care fac aceeaşi greşeală. Toţi au văzut foarte clar ce s-a întâmplat. Am putut eu să văd, iar eu eram la distanţă. Am cerut o explicaţie şi arbitrul a refuzat să-mi vorbească. 

Reclamă

Nu mă îngrijorează suspendarea. Aştept cu nerăbdare o victorie cu St. Mirren, aceasta este singura mea grijă. Dacă cineva vrea să mă oprească să fiu pe teren, nu vă faceţi griji… voi sărbători când va veni momentul", a declarat Steven Gerrard, potrivit The Herald.

Rangers a adunat 85 de puncte şi are cu 18 mai mult decât marea rivală. Poate fi încoronată campioană chiar în acest weekend, dacă o va învinge pe St. Mirron şi Celtic se încurcă în disputa cu Dundee United.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ianis Hagi, rezervă în Livingston - Rangers 0-1
  • Steven Gerrard s-a revoltat după ce a fost eliminat

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și