Închide meniul

VIDEO | ”Asta înseamnă supremație totală asupra fotbalului!” Cum a apărut Leo Messi la interviul anului în fotbal

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 6 septembrie 2020, 16:34

VIDEO | ”Asta înseamnă supremație totală asupra fotbalului!” Cum a apărut Leo Messi la interviul anului în fotbal

profimediaimages

Leo Messi în timpul interviului în care a anunțat că rămâne la Barcelona

Superstarul argentinian a vorbit despre motivele pentru care a vrut să plece de pe Camp Nou, însă atenția întregului Internet a fost atrasă de altceva: Leo Messi a dat interviul anului într-o pereche de șlapi!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Să mergi la un interviu în șlapi, când toată lumea vrea să te audă. Asta înseamnă supremație totală asupra fotbalului”, a scris un utilizator amuzat pe platforma Twitter.

Ținuta lui Messi, motiv de glume pe rețelele de socializare

Ținuta lejeră a lui Messi alcătuită dintr-un tricou negru și pantaloni scurti, roșii complementați cu o pereche de șlapi a devenit motiv de mare haz pe Twitter.

”Peste 25 de ani, când oamenii îți vor arăta această poză, vei ști imediat despre ce este vorba. Unul dintre cele mai anticipate interviuri din istoria fotbalului oferit în șlapi. Trebuie să iubești asta”, a fost o altă reacție.

”Iubesc energia lui Messi, care practic spune 'O să rămân aici, dar o să urăsc situația asta cât voi sta', purtând șlapi”, a fost unul dintre comentariile cele mai apreciate.

Reclamă

Leo Messi, prima reacție după umilința cu Barcelona

Acest interviu acordat de Messi a fost prima ieșire publică a argentinianului după întreg fiasco-ul care a rezultat din dorința sa de a pleca de la Barcelona.

El a discutat deschis despre motivele pentru care a vrut să plece de la club și modul în care s-a desfășurat sezonul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

”Le-am spus celor de la club, inclusiv președintelui (Josep Maria Bartomeu), că voiam să plec. I-am spus tot anul trecut. Am crezut că era timpul pentru mine să mă retrag.

”Am crezut că echipa are nevoie de mai mulți jucători tineri, jucători noi și am crezut că timpul meu la Barcelona s-a sfârșit. Mi-a părut foarte rău pentru că am spus mereu că vreau să îmi închei cariera aici. 

A fost un an foarte greu, am suferit mult la antrenamente, în timpul jocurilor și în vestiar. Totul a devenit foarte greu pentru mine și a venit un moment cât am luat în considerare căutarea de noi oportunități”, a declarat Balonul de Aur.

Recomandări
  • Leo Messi a vrut să plece de la Barcelona după sezonul dezastruos
  • Clubul catalan l-a blocat cu o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro
  • Contractul argentinianului expiră în vara anului viitor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și