Închide meniul

VIDEO. Ciprian Tătăruşanu, fără secrete! Vrea al patrulea copil, iar luna viitoare se căsătoreşte. "Nu sunt niciodată trist". De ce nu a venit de doi ani în România

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2021, 12:14

VIDEO. Ciprian Tătăruşanu, fără secrete! Vrea al patrulea copil, iar luna viitoare se căsătoreşte. "Nu sunt niciodată trist". De ce nu a venit de doi ani în România

profimediaimages

Ciprian Tătăruşanu, AC Milan

Tătăruşanu a fost eroul unei emisiuni, în care jucătorii lui Milan fac turul casei pentru fani. Viitoarea soţie şi cei trei copii au luat parte la filmări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătăruşanu: "Facem turul casei, dar nu o să vă arăt toate secretele"

"O să facem turul casei, dar nu o să vă arăt toate secretele", a avertizat Tătăruşanu în glumă, încă din pragul casei. Vizita a fost completată cu un interviu inedit, în care portarul în vârstă de 35 de ani a răspuns cu sinceritate.

"Am avut o copilărie foarte frumoasă. Am un frate mai mare, făceam aproape totul împreună. Ne jucat mereu. Locuiam într-o clădire unde erau foarte mulţi copii. Stăteam atât de mult afară! Ne jucam cu mingea, dar şi alte jocuri de copii. A fost minunat", a spus Tătăruşanu. 

Ciprian Tătăruşanu nu a mai venit de doi ani în România

Din cauza pandemiei, Tătăruşanu nu a mai venit deloc în ţară. De asta nu şi-a mai văzut părinţii, dar ţine des legătura cu fratele lui.

"-Ne vedem rar, în aceste vremuri. Nu am mai fost în România de aproape doi ani. Ei locuiesc în acelaşi loc în care am crescut. Cu fratele meu vorbesc aproape în fiecare zi. Avem o relaţie foarte apropiată. 
– Îl sună când ai momente grele sau când te simţi mai trist?
-Ca să fiu sincer, nu am momente de tristeţe. (n.r. râde) Chiar şi atunci când sunt momente mai delicate, încerc să văd partea plină a paharului"
, a mai spus Tătăruşanu.

Reclamă

Ciprian Tătăruşanu a dezvăluit că îi place să stea şi în bucătărie. "Face chiar şi pâine", l-a dat de gol iubita. "Când nu gătesc, îmi place să stau în bucătărie şi să îi fiu alături", a mai spus Tătăruşanu, care urăşte în schimb să meargă la cumpărături.

Ciprian Tătăruşanu vrea al patrulea copil

Soţia portarului a dezvăluit că vor face nunta luna viitoare. Tătăruşanu a cerut-o în căsătorie după o lună în care a stat departe de familie, din cauza convocărilor la echipa naţională şi a programului de la echipa de club.

Reclamă 4 / 0/3

"S-a întâmplat în septembrie, când am venit la Milano", a povestit Antoaneta, cu care are o relaţie de peste 10 ani.

Tătăruşanu locuieşte în afara oraşului, într-o casă cu o grădină mare, unde îi place să se relaxeze. Asta când nu este ocupat cu cei trei copii: Sebastian, Matei şi Isabel.

"Sunt persoana mai calmă, eu fac temele cu ei. După ce terminăm temele, venim aici şi ne jucăm (n.r. în camera de joacă)", a mai spus Tătăruşanu. Deşi viitoarea soţie nu prea e de acord, Ciprian a dezvăluit că îşi doreşte şi al patrulea copil. "Mereu spun că ar fi frumos să aibă o soră!", a spus zâmbind Ciprian Tătăruşanu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și