Închide meniul

VIDEO | Constantin Budescu, în culmea fericirii! Sărbătoare în vestiarul lui Damac, după o victorie nebună

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 martie 2021, 16:19

VIDEO | Constantin Budescu, în culmea fericirii! Sărbătoare în vestiarul lui Damac, după o victorie nebună

Instagram Damac

Constanin Budescu, fericit după o victorie nebună obţinută de Damac

Damac a fost egalată în minutul 85 pe terenul lui Abha. La 3-3, gazdele au rămas în inferioritate numerică, în primul minut suplimentar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, show în vestiarul lui Damac

Oaspeţii au sărbătorit victoria în vestiar. Budescu a filmat totul şi a pus clipul pe Instagram.

Imediat, Damac a reuşit să înscrie şi să câştige cu 4-3. Budescu a fost titular şi a fost înlocuit în minutul 53. El a fost notat cu 6.5 de sofascore. Românul a contribuit la golul de 2-1 al echipei sale.

Reclamă

Damac are o serie bună de rezultate şi speră la menţinerea în prima ligă. În ultimele trei etape, echipa lui Budescu a învins de două ori şi a făcut un egal.

Damac este pe locul 10 în campionatul din Arabia Saudită. Are 31 de puncte în 25 de meciuri. Zona retrogradării este la 4 puncte distanţă.

Constantin Budescu ar fi vrut să ajute şi echipa naţională în preliminariile CM 2022

Constantin Budescu ar fi fost şi mai fericit dacă ar fi fost convocat la echipa naţională pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia, din preliminariile CM 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Secundul Nicolae Dică a lăsat să se înţeleagă că ar fi vorba despre o depăşire a limitei de kilograme, dar Budescu i-a oferit o replică dură. Acesta s-a cântărit în timp ce vorbea cu reporterul AS.ro.

"Despre kilograme, nu ştiu ce să zic. Acum am văzut şi eu. Când eram la Astra, chiar mă uit acum (n.r. se urcă pe cântar). Faţă de Astra, am 3,6 kilograme mai puţin, acum. Deci, nu cred că asta a fost problema.

Când eram la Astra, eram la echipa naţională, iar după acest transfer, nu. Şi am 3,6 kilograme mai puţin. Deci, este o prostie ce s-a spus! Nu cred că are relevanţă.

Am văzut că s-a spus că se pune foarte mult accentul pe ceea ce se face la echipa naţională. Păi, dacă vă uitaţi câte selecţii am eu la echipa naţională, ce randament am avut şi câte goluri am marcat probabil vă daţi seama şi de chestia asta", a spus Budescu, la începutul săptămânii, pentru AS.ro.

Recomandări
  • Abha - Damac 3-4
  • Oaspeţii au dat golul victoriei în minutul 90+2

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și