Închide meniul

VIDEO | Constantin Budescu, victorie contra lui Mitriţă în Arabia Saudită! "Magicianul" a dat o pasă de gol de excepţie şi a fost omul meciului

Antena Sport Publicat: 6 martie 2021, 19:35

Reclamă
VIDEO | Constantin Budescu, victorie contra lui Mitriţă în Arabia Saudită! "Magicianul" a dat o pasă de gol de excepţie şi a fost omul meciului

Twitter Damac FC

Constantin Budescu, pasă de gol pentru Damac

Constantin Budescu a fost titular la Damac într-un meci nebun. Oaspeţii au fost conduşi cu 1-0 la pauză de Al Ahli, dar au marcat de trei ori în partea secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, pasă de gol spectaculoasă

Golul de 1-1 a venit din pasa lui Budescu. Românul a trimis mingea excelent, cu exteriorul.

E primul succes al lui Damac cu Budescu pe teren. Mitriţă a intrat în minutul 61 la gazde.

Budescu a fost desemnat omul meciului de sofascore, care i-a acordat nota 7,9. Damac este penultima în clasament, în timp ce Al Ahli este pe locul patru.

Reclamă

Constantin Budescu a fost aproape de FCSB

Constantin Budescu a fost aproape de a reveni la FCSB, dar a ajuns în cele din urmă în Arabia Saudită, la Damac. Mijlocaşul de 32 de ani a dezvăluit ce s-a întâmplat la negocierile cu Gigi Becali şi motivul pentru care a ales să plece din România.

Budescu asigură că transferul de la Astra la liderul Ligii 1 era extrem de complicat. Aşa a ajuns să semneze un contract valabil un an şi jumătate. Budescu are şanse mari de a revenit în România dacă Damac nu se va salva de la retrogradare.

"Dacă alegeam să semnez cu FCSB era mai complicat, pentru că trebuia să stau vreo două-trei luni. Așa, mi-a fost mai ușor să vin, aici, la Damac. Este devreme să vorbim acum de FCSB. Cum spuneam, a fost o variantă înainte să plec, dar a fost mai ușor să ajung la Damac. O să vedem ce va fi la vară. Eu sper să ne salvăm de la retrogradare. Sigur, dacă nu ne vom menține în prima ligă, deși eu îmi doresc foarte mult, atunci, da, putem discuta de plecare", a declarat Constantin Budescu la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și