Închide meniul

VIDEO | Constantin Budescu, victorie contra lui Mitriţă în Arabia Saudită! "Magicianul" a dat o pasă de gol de excepţie şi a fost omul meciului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 martie 2021, 19:35

VIDEO | Constantin Budescu, victorie contra lui Mitriţă în Arabia Saudită! "Magicianul" a dat o pasă de gol de excepţie şi a fost omul meciului

Twitter Damac FC

Constantin Budescu, pasă de gol pentru Damac

Constantin Budescu a fost titular la Damac într-un meci nebun. Oaspeţii au fost conduşi cu 1-0 la pauză de Al Ahli, dar au marcat de trei ori în partea secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, pasă de gol spectaculoasă

Golul de 1-1 a venit din pasa lui Budescu. Românul a trimis mingea excelent, cu exteriorul.

E primul succes al lui Damac cu Budescu pe teren. Mitriţă a intrat în minutul 61 la gazde.

Budescu a fost desemnat omul meciului de sofascore, care i-a acordat nota 7,9. Damac este penultima în clasament, în timp ce Al Ahli este pe locul patru.

Reclamă

Constantin Budescu a fost aproape de FCSB

Constantin Budescu a fost aproape de a reveni la FCSB, dar a ajuns în cele din urmă în Arabia Saudită, la Damac. Mijlocaşul de 32 de ani a dezvăluit ce s-a întâmplat la negocierile cu Gigi Becali şi motivul pentru care a ales să plece din România.

Budescu asigură că transferul de la Astra la liderul Ligii 1 era extrem de complicat. Aşa a ajuns să semneze un contract valabil un an şi jumătate. Budescu are şanse mari de a revenit în România dacă Damac nu se va salva de la retrogradare.

"Dacă alegeam să semnez cu FCSB era mai complicat, pentru că trebuia să stau vreo două-trei luni. Așa, mi-a fost mai ușor să vin, aici, la Damac. Este devreme să vorbim acum de FCSB. Cum spuneam, a fost o variantă înainte să plec, dar a fost mai ușor să ajung la Damac. O să vedem ce va fi la vară. Eu sper să ne salvăm de la retrogradare. Sigur, dacă nu ne vom menține în prima ligă, deși eu îmi doresc foarte mult, atunci, da, putem discuta de plecare", a declarat Constantin Budescu la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Al Ahli - Damac 1-3
  • Constantin Budescu, pasă de gol

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și