Închide meniul

VIDEO | Cristiano Ronaldo a gafat incredibil la golul lui Porto de 2-2. Fabio Capello l-a făcut praf pe portughez. "E o eroare de neiertat!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 martie 2021, 7:23

VIDEO | Cristiano Ronaldo a gafat incredibil la golul lui Porto de 2-2. Fabio Capello l-a făcut praf pe portughez. "E o eroare de neiertat!"

Captură Sky Sport

Cristiano Ronaldo a gafat la golul marcat de FC Porto în minutul 115

  • Juventus - FC Porto 3-2
  • Cristiano Ronaldo, criticat dur

În minutul 115, la scorul de 2-1, portughezul a stat în zid la lovitura liberă executată de Sergio Oliveira. În momentul în care mijlocaşul oaspeţilor a şutat, Ronaldo s-a întors cu spatele, mingea i-a trecut printre picioare şi s-a oprit în plasa porţii. Golgheterul bianconerilor l-a şi derutat pe Szczesny, care nu a mai putut interveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, criticat de Fabio Capello

"A făcut o eroare de neiertat. În zilele mele, jucătorii aleşi să stea în zid nu se temeau de minge. Fotbaliştii lui Juventus s-au temut de minge şi s-au ferit din calea balonului. S-au întors cu spatele, aşa ceva este de nepermis", a declarat Capello pentru Sky Sport Italia.

Reclamă

Rio Ferdinand a dat vina pe toţi jucătorii puşi în zid de Andrea Pirlo. "Toţi trei au greşit. S-au întors cu spatele şi s-au dat la o parte. A fost o înşiruire de erori", a precizat legenda lui Manchester United la microfonul BT Sport.

Antrenorul campioanei Italiei a fost întrebat, la conferinţa de presă, despre eroarea de la golul care a dus la eliminarea lui Juventus din optimile UEFA Champions League.

Reclamă

"Noi alegem jucătorii care stau în zid. Niciodată nu s-a mai întâmplat să se întoarcă cu spatele. Poate au simţit că mingea se duce departe şi că execuţia jucătorului advers nu pune în pericol poarta noastră. A fost o greşeală care, în general, nu se întâmplă. Fotbaliştii au simţit că nu este o situaţie periculoasă pentru poarta noastră", a transmis Pirlo potrivit Daily Mail.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY