Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Cosmin Contra, mesaj categoric. "Nu știu de ce îl comparăm pe Ianis cu Gică Hagi". Chiar el l-a debutat la națională

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2020, 20:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:56

  • Ianis Hagi și-a pierdut postul de titular la Rangers
  • Reacția lui Cosmin Contra

Ianis își dorește un post de titular la echipa de club. Pentru că este pe primul loc în Scoția, Rangers a fost vizitată de Moș Crăciun. Scrisorile au fost lăsate în sala de trofee a clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra i-a luat apărarea lui Ianis Hagi

"Cred că aici e problema lui Ianis, că vrea să mulțumească pe toată lumea și în foarte multe momente își dorește atât de mult că poate nu reușește", a declarat Cosmin Contra în exclusivitate pentru AS.ro.

Ianis a prins doar 15 minute în victoria cu 4-0 cu Aberdeen. A fost al patrulea meci consecutiv în care nu a fost titular.

Reclamă

"Eu nu știu de ce îl comparăm pe Ianis cu Gică. Chiar dacă are numele Hagi, ar trebui să-l apreciem sau să-l criticăm pe Ianis pentru felul lui de a fi. Pentru ceea ce face, nu pentru că poartă numele Hagi. Ar trebui să-l protejăm, nu să-l criticăm", a atras atenția Contra.

Cosmin Contra este chiar antrenorul care l-a debutat pe Ianis la naționala României. Făcea asta în urmă cu doi ani, ân victoria obținută de tricolori cu Lituania, scor 3-0.  

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”