Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Dinamo, capăt de linie pentru Contra. "Nu mai există cale de împăcare, e un mediu toxic". Guriță a vorbit despre toate problemele de la echipă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2020, 18:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:56

Suporterii din PCH îi cer lui Contra să renunțe la bani și să rămână antrenor la gruparea din Ștefan cel Mare. Acesta este însă decis să plece. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra nu mai vrea să stea la Dinamo

"Nu mai există nicio cale de împăcare. În niciun caz. Am fost așa de naiv și am crezut în niște oameni că vor face din Dinamo un club cum a fost înainte. Nu aș vrea acestor oameni să le dau bani de la mine, să muncesc și să stau într-un mediu toxic pe care ei mi l-au creat!", a declarat Cosmin Contra în exclusivitate pentru AS.ro.

"Tractoriștii din Granada", așa îi numesc fanii dinamoviști pe investitorii spanioli. 

"Nu am fost păcălit doar eu, au fost păcălite multe familii, mulți oameni care au venit alături de acest proiect și sunt în aceeași situație ca și mine. Dacă suporterii dorm mai bine dând vina pe mine, nicio problemă, eu pot să trăiesc și cu acest lucru!", a reacționat Contra.

Fostul selecționer ar pleca chiar acum la familie, în Spania. După ce și-a luat țeapa secolului în România, Contra nu mai vrea să antreneze niciodată în țară.

Reclamă

"Pentru mine, experiențele în România se termină cu acest proiect! Nu mă mai interesează nici naționala, nici echipele de club", a ținut să asigure Contra în exclusivitate pentru AS.ro.

Pablo Cortacero a convocat adunarea generală a acționarilor pe 21 decembrie. Spune că vrea să majoreze capitalul cu 5 milioane de euro. Dacă nu va scăpa de datorii până la finalul lunii, Dinamo riscă falimentul!

"Toate lucrurile care nu țin de partea sportivă, nu țin de mine! Dacă Dinamo va ajunge în faliment sau în insolvență din nou, nu sunt eu de vină", a declarat "Guriță". 

Reclamă 4 / 0/3

La Dinamo scapă cine poate. Doctorul, fizioterapeutul și preparatorul fizic au plecat. Urmează analistul video.

"Sigur vor fi mai multe plecări pentru că nimeni nu rămâne să muncească gratis. Staff-ul meu a împrumutat cu bani ca să-și plătească viața de zi cu zi. Suport cât mai pot, când nu o să mai suport", a mai spus Contra.

Dezastrul e total la Dinamo. Sunt probleme mari Săftica, iar fanii îi acuză pe spanioli că nu mai dau bani nici pentru mâncare.

"Trăim de pe o zi pe alta, se fac rost de pe o zi pe alta de necesitățile echipei"
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și