Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Ei sunt românii care dorm cu lupii! Luptătorii au sfidat frigul şi şi-au testat limitele la -22 grade Celsius

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 ianuarie 2021, 19:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:53

Ştefan Irimia e luptătorul alpinist care a petrecut două zile şi două nopţi în munţi, la cort, alături de un prieten. Afară erau minus 22 de grade! Cei doi au sfidat frigul şi au facut plajă la bustul gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Irimia şi-a testat limitele

"La un moment dat, este o luptă între frig şi oboseală. Trebuie să fii în priză tot timpul, să te mişti", a dezvăluit Ştefan Irimia pentru As.ro.   

Pasionat de tehnici de supravieţuire şi alpinism, Ştefan s-a îndopat cu şuncă şi ciocolata în pustietate.

"În special carne şi grăsimi. Am băut ceai şi multa apă, multă zăpada topită. 

E ciocolată afumată! E aşa tare încât nu ai cum să o mănânci altfel", a spus Ştefan.  

Reclamă

Şi câinele i-a însoţit pe aventurieri în munţii din Neamţ. Cei doi îşi fac acum bagajul pentru Mont Blanc şi Himalaya. 30 de kilograme au cărat de această dată!

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și