Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Florin Pîrtea, pregătit să facă spectacol la gala "Bombardierului" Pascu, miercuri, pe 12 mai, la Antena 1!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 mai 2021, 20:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:16

Şi la masa în familie, cei doi luptători de MMA au făcut foamea. Ei vor lupta în gala "Heroes" cu Ion Pascu, miercuri, pe 12 mai, la Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Durii din cușcă s-au abținut de la mâncare de Paște

"Ne ferim de mâncarea tradiţională pentru că se depune şi ar fi mai multă muncă", a declarat Florin Pîrtea. 

Florin Pîrtea face parte dintr-o familie de luptători. Fratele lui mai mare, "Mineru" Pîrtea, a ajuns campion mondial şi câştigă lupte în cele mai tari promoţii din Europa.

"Suntem patru băieţi şi două fete. Eu sunt cel mai mic din familie, toţi am făcut sport", a precizat Florin Pîrtea.

În copilărie, fraţii Pîrtea s-au luptat cu neajunsurile. Florin visează să se bată în UFC şi să o răsplătească pe mama lui care l-a ajutat să uite de sărăcie.

Reclamă

"Au fost nişte lipsuri pe care mama mea m-a făcut să nu le simt şi să ies mereu cu capul sus, indiferent de cum mă simt, că nu am", a reacţionat Pîrtea.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și