Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Gigi Becali nu mai vrea război cu generalii de la CSA Steaua. Victor Piţurcă: "Cu FCSB face ce vrea. E jucăria lui"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2021, 19:01 / Actualizat: 26 mai 2022, 19:07

Gigi Becali a pierdut marca Steaua la Tribunal. Nu vrea război cu generalii ca s-o recupereze, spune Piţurcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Şi în discuţia pe care am avut-o cu el mi-a spus: ‘Băi, Piţi, eu vorbesc, dar sunt mulţumit de echipa pe care o am eu. Steaua este altceva, echipa e brand mare, nu pot să fac ce vreau eu'”, a spus Piţurcă, pentru AntenaSport.

Victor Piţurcă: „FCSB e FCSB, Steaua e Steaua. Ce război? Nu mai e niciun război”

Fanii echipei lui Becali speră ca FCSB să redevină Steaua. Neşu şi Goian au propus chiar o reunire a celor două echipe.

„FCSB e FCSB, Steaua e Steaua. Ce război? Nu mai e niciun război”, a mai spus Piţurcă.

Piţurcă se întoarce de Steaua din Liga a 3-a, dar numai atunci când va reveni în prima ligă. „E singurul club la care mă voi implica”, spune Piţi.

Reclamă

De la liga a doua, Steaua Armatei va avea nevoie de un patron. Nu mai poate fi ţinută din banii statului. Şi Piţurcă a fost rugat să aducă oameni cu bani. „Cu siguranţă că o să-i îndrum spre Steaua”, promite Piţurcă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și