Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Gigi Becali nu mai vrea război cu generalii de la CSA Steaua. Victor Piţurcă: "Cu FCSB face ce vrea. E jucăria lui"

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2021, 19:01 / Actualizat: 26 mai 2022, 19:07

Reclamă

Gigi Becali a pierdut marca Steaua la Tribunal. Nu vrea război cu generalii ca s-o recupereze, spune Piţurcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Şi în discuţia pe care am avut-o cu el mi-a spus: ‘Băi, Piţi, eu vorbesc, dar sunt mulţumit de echipa pe care o am eu. Steaua este altceva, echipa e brand mare, nu pot să fac ce vreau eu'”, a spus Piţurcă, pentru AntenaSport.

Victor Piţurcă: „FCSB e FCSB, Steaua e Steaua. Ce război? Nu mai e niciun război”

Fanii echipei lui Becali speră ca FCSB să redevină Steaua. Neşu şi Goian au propus chiar o reunire a celor două echipe.

„FCSB e FCSB, Steaua e Steaua. Ce război? Nu mai e niciun război”, a mai spus Piţurcă.

Piţurcă se întoarce de Steaua din Liga a 3-a, dar numai atunci când va reveni în prima ligă. „E singurul club la care mă voi implica”, spune Piţi.

Reclamă
Reclamă

De la liga a doua, Steaua Armatei va avea nevoie de un patron. Nu mai poate fi ţinută din banii statului. Şi Piţurcă a fost rugat să aducă oameni cu bani. „Cu siguranţă că o să-i îndrum spre Steaua”, promite Piţurcă.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și