Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Îi antrenează pe militarii români din Afganistan şi pariază pe "soldaţii" lui Neubert şi Becali în lupta la titlu! "Nea Gigi e un lider, lucrează cu ei ca în armată!"

Dragoș Vasile Publicat: 12 aprilie 2021, 18:28 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:17

Reclamă

Caporalul Ilie Constantin se ocupă cu instruirea fizică a soldaților români din Afganistan. El e și instructor de fitness la Pitești. Miitiarul a lucrat și cu fotbaliști și a pus mușchi pe Prepeliță. El e sigur că Tommy Neubert va face o echipa de războinici universali la FCSB-ul lui Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nea Gigi este un lider! Știe să lucreze cu ei că în armata! Fiecare jucător în echipa trebuie să își știe locul pe care îl are, la fel că și militarii! Pentru jucători, părerea mea, fotbalul este că o misiune!", spune Ilie Constantin.

Misiunile din Afganistan l-au şocat! 

Constantin e militar profesionist de 15 ani și a participat la două misiuni în Afganistan. Un singur lucru l-a șocat când a ajuns prima oară acolo.

"Lipsea în totalitate culoarea verde! În 2008, când am ajuns în Afganistan, am rămas surprins, să zic așa, că nu am văzut culoarea verde. Nu îl numesc un moment dificil, dar, sincer, am rămas surprins! Lipsește! lipsea în totalitate culoarea verde!", îşi aminteşte Ilie.

Ilie Constantin aşteapă o ofertă din Liga 1

Caporalul specialist în fitness n-ar refuză să vină preparator frizic la FC Argeș, echipa lui de suflet. Fiul lui de 11 ani joacă la juniorii Argeșului.

Reclamă

"Cred că aș reuși să îi motivez cum știu eu mai bine, că pe niște luptători înainte de fiecare meci!", a transmis acesta.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial Vezi toate știrile
Citește și