Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Jucătorii de la FCSB, înnebuniţi după sushi! Dennis Man şi Vînă nu se mai pot opri. Numai Gigi Becali refuză mâncarea japoneză

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 decembrie 2020, 20:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:55

Alex Georgescu a devenit maestru bucătar şi găteşte toate reţetele posibile de sushi. Chef-ul a dat probe ca jucator la FCSB, dar o accidentare i-a curmat cariera. Vedetele liderului din Liga 1 sunt înnebunite acum după reţetele lui din Japonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man adoră preparatele lui Alex Georgescu

"Deja ştiu fiecare ce îşi doreşte… chiar am vorbit cu Dennis acum câteva zile şi i-am spus: 'Dennis, nu vrei să încerci şi altceva?' Mi spus 'Nu, că deja le vreau pe ale mele cu căpşună, cu vită…'", a dezvăluit Alex Georgescu în exclusivitate pentru AS.ro

Ionuţ Vînă ar mânca sushi de dimineaţă până seara.

"Am un client care tot mă zăpăceşte că el vrea cu Chili Mayo, că el vrea cu căpşună… acesta este Ionuţ Vînă, de care încerc să scap, dar nu mai pot să scap de el nici dacă vreau. Mă sună, nu contează ora, şi îi spun: 'Ionuţ, este închis restaurantul. La ora 5 se deschide'. Îmi spune: 'Pai n-ai zis că vii la 3?'", a mai spus Georgescu.

Când era antrenor la FCSB, Dică i-a cinstit cu sushi, de ziua lui, pe Man, Tănase şi Coman.

Reclamă

"Am început să fac porţiile de orez prăjit şi nici nu am apucat să le dau afară că şi veneau ceilalţi jucători şi le luau. Dică zicea: 'Da mie nu mi-ai făcut? Tot te lăudai cu ceva. Dacă tu zici că mi-l faci pentru mine, să fie pentru mine'", a declarat Chef Georgescu.

Şi nepoţii lui Becali se dau în vânt după sushi. Nu l-au convins şi pe patronul FCSB-ului să se dea după bucătăria japoneză.

"A spus sub formă de glumă ca el prefera brânza cu roşii decât să i se dea sushi", şi-a amintit Alex Georgescu.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Drăguş i-a învăţat la sushi pe jucătorii lui Hagi înainte să plece de la Viitorul. Nu el e cel mai mare specialist în sushi dintre fotbalişti.

"Ovidiu Herea este numărul 1 la sushi, mai ales la nighiri, este disperat după el efectiv", a glumit Georgescu

Ca să joace bine la anul, fotbaliştii sunt sfătuiţi să nu se îndoape cu tobă şi cârnaţi de Crăciun.

"Le-aş propune, de exemplu, o rolă foarte interesantă cu crevete şi cu vită. Asta este propunerea mea pentru masa de Crăciun. Poftă buna!" 
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și