Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Maghiarii s-au întrecut pe ei! Academia de zece milioane de euro care l-a lăsat mască chiar şi pe "Regele" Hagi: "A fost foarte încântat!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 martie 2021, 17:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:18

Zece milioane de euro a băgat guvernul maghiar în Academia de Fotbal de la Budapesta. Ungurii se mândresc că e cea mai tare din Europa de Est.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Peste o sută de copii au parte de condiţii ultra-moderne şi se antrenează în complexul cu opt terenuri de fotbal. Academia se află chiar lângă stadionul de 8.000 de locuri, care va fi inaugurat de tineretul lui Mutu, la EURO.

"Hagi a fost aici, la un meci între juniorii Viitorului şi cei de la Honved şi a fost foarte încântat!", a declarat Richard Gaal, directorul Academiei Honved, pentru AntenaSport.

România, favorită în meciul cu Ungaria

Fostul atacant de la Astra şi Iaşi, Raymond Lukacs, a ajuns să joace în liga a două de la unguri. Nu s-ar mai întoarce în România. În Ungaria nu se întârzie o zi salariul.

"Vreo 10-12 ani de zile, cât am jucat în România, nu ştiu dacă am luat salariul de trei ori la timp", îşi aminteşte Raymond Lukacs.

Reclamă

Născut la Oradea, Lukacs pariază pe România în meciul cu Ungaria de la EURO U21: "Cred că n-o să fie probleme cu Ungaria, cred că o să batem Ungaria la pas!", e categoric atacantul.

Adrian Mutu nu are frică de nimeni la EURO U21

Nici Adrian Mutu, selecţionerul naţionalei de tineret, nu are emoţii la Campionatul European de Tineret. "Avem genii în echipă!", spune "Briliantul", care şi-a propus să ducă România U21 până în marea finală.

Programul României U21 la Campionatul European 2021

Faza grupelor va avea loc în perioada 24-31 martie 2021, în timp ce fazele eliminatorii se vor disputa între 31 mai şi 6 iunie 2021.

Reclamă 4 / 0/3
  • 24 martie, 22:00: România – Olanda;
  • 27 martie, 19:00: Ungaria – România;
  • 30 martie, 19:00: Germania – România.
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și