Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, şocat de problemele din fotbalul românesc. "Numai la noi se poate aşa ceva!". Mesaj de susţinere pentru Gigi Becali. "FCSB este Steaua, punct!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 aprilie 2021, 20:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:17

Răzvan Lucescu nu înţelege cum s-a ajuns într-o astfel de situaţie. Echipele în tricoul cărora a jucat au mari dificultăţi. Rapid încearcă să promoveze în Liga 1, în timp ce Dinamo se luptă pentru evitarea retrogradării. Chiar şi FCSB şi Universitatea Craiova au mari bătăi de cap, după ce fanii s-au divizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu: "Este incredibil. FCSB este Steaua!"

Fiul lui Mircea Lucescu este uluit de faptul că cele mai mari cluburi din România au ajuns să se împartă în două. 

"Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo, de Rapid, de Steaua… are nevoie de o Craiova puternică, una! 

Auzisem de această poveste că sunt două echipe ale Rapidului, mi se pare o absurditate. Numai la noi se poate întâmpla aşa ceva, cum şi la Steaua sunt două… FCSB şi Steaua. E incredibil. FCSB este Steaua, punct!", a declarat Răzvan Lucescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Răzvan Lucescu şi-a făcut junioratul la Dinamo, iar la Rapid a jucat în două sezoane. Din postura de antrenor, i-a dus pe giuleşteni până în sferturile Cupei UEFA. Au fost eliminaţi atunci chiar de echipa lui Becali.

Reclamă

 

Patronul lui FCSB este acum în "război" cu conducătorii Armatei şi cu Florin Talpan, juristul celor de la CSA. Nu a fost loc de pace în ultimii ani, spre supărarea lui Mihai Neşu. Răzvan Lucescu a continuat mesajul transmis, luna trecută, de cel care a jucat 7 ani în Gencea.

"Mi se pare că niciuna nu poate să fie Steaua fără cealaltă. Sper să se unească la loc", a precizat, pentru AS.ro, fostul fundaş.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și