Închide meniul

VIDEO. Gică Hagi, omagiat de UEFA + Primul jucător pe care Viitorul îl vinde după Euro 2021

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 martie 2021, 11:21

VIDEO. Gică Hagi, omagiat de UEFA + Primul jucător pe care Viitorul îl vinde după Euro 2021

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gică Hagi, omagiu de la UEFA

Prima fază din preliminariile CM 2022 este aproape de final, iar UEFA a început deja să promoveze următoarele dueluri de top din Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, vedetă pe contul de Twitter al UEFA Champions League

Într-o postare de astăzi, Gică Hagi este vedetă pe contul de Twitter al UEFA Champions League. Hagi apare cu golul marcat în septembrie 2000, în Galatasatay-AS Monaco 3-2. 

"Gheorghe Hagi de la distanţă", a fost mesajul postat de UEFA. Golul "Regelui" apare alături de o reuşită a lui Aaron Ramsey, în tricoul lui Arsenal.

Gică Hagi aşteaptă oferte pentru Radu Boboc

Gică Hagi este convins că şi jucătorii săi care au fost prezenţi la Euro U21 au lăsat o impresie excelentă. Şeful Viitorului a decis deja cine va fi următorul jucător transferat. Este vorba despre Radu Boboc, cel care a jucat în meciurile cu Olanda şi Ungaria, scrie ziare.com. Boboc şi-ar fi exprimat şi el dorinţa de a pleca. 

Reclamă

De asemenea, Andrei Ciobanu, şi el prezent la Euro U21, are oferte din afara ţării, mai scrie sursa citată. Ultimul transfer făcut de Hagi, Alex Măţan, a adus 1,5 milioane de euro în conturile clubului. Acesta a semnat cu Columbus Crew din MLS.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și