Închide meniul

VIDEO. Gică Hagi, omagiat de UEFA + Primul jucător pe care Viitorul îl vinde după Euro 2021

Antena Sport Publicat: 31 martie 2021, 11:21

Reclamă
VIDEO. Gică Hagi, omagiat de UEFA + Primul jucător pe care Viitorul îl vinde după Euro 2021

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gică Hagi, omagiu de la UEFA

Prima fază din preliminariile CM 2022 este aproape de final, iar UEFA a început deja să promoveze următoarele dueluri de top din Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, vedetă pe contul de Twitter al UEFA Champions League

Într-o postare de astăzi, Gică Hagi este vedetă pe contul de Twitter al UEFA Champions League. Hagi apare cu golul marcat în septembrie 2000, în Galatasatay-AS Monaco 3-2. 

"Gheorghe Hagi de la distanţă", a fost mesajul postat de UEFA. Golul "Regelui" apare alături de o reuşită a lui Aaron Ramsey, în tricoul lui Arsenal.

Gică Hagi aşteaptă oferte pentru Radu Boboc

Gică Hagi este convins că şi jucătorii săi care au fost prezenţi la Euro U21 au lăsat o impresie excelentă. Şeful Viitorului a decis deja cine va fi următorul jucător transferat. Este vorba despre Radu Boboc, cel care a jucat în meciurile cu Olanda şi Ungaria, scrie ziare.com. Boboc şi-ar fi exprimat şi el dorinţa de a pleca. 

Reclamă
Reclamă

De asemenea, Andrei Ciobanu, şi el prezent la Euro U21, are oferte din afara ţării, mai scrie sursa citată. Ultimul transfer făcut de Hagi, Alex Măţan, a adus 1,5 milioane de euro în conturile clubului. Acesta a semnat cu Columbus Crew din MLS.

Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:57

Răzvan Lucescu, semnal de alarmă după ce PAOK a pierdut cu FCSB în Europa League: „Vom fi sub presiune dacă nu câştigăm”

14:57

Cât a costat ceremonia de deschidere de pe Sena, de la JO de la Paris 2024. Prima cifră oficială

13:51

Lovitură pentru Real Madrid! Thibaut Courtois s-a accidentat şi ratează „El Clasico”. Rodrygo nu va juca nici el

13:51

FotoCharles Leclerc, la bordul unui avion de luptă. Pilotul Ferrari a făcut show „Supersonic”

13:04

Comparat cu Lionel Messi, Lamine Yamal a dat un răspuns neașteptat când a fost întrebat cine este idolul lui

12:56

Jaqueline Cristian, eliminată în optimile de la Guangzhou

1 FotoDiana Şucu, lux şi opulenţă pe stadionul din Giuleşti. Soţia milionarului Dan Şucu şi-a etalat bijuteriile de sute de mii de euro 2 Cum au reacționat Dan Șucu și soția lui, imediat după Rapid – Farul 5-0. Patronul giuleștenilor s-a descătușat 3 Anunţ bombă! Real Madrid şi Manchester City au pe listă acelaşi antrenor pentru a-i înlocui pe Ancelotti şi Guardiola 4 VIDEOEsteghlal – Al Nassr 0-1 şi Al Gharafa – Al Wasl 1-2 au fost în AntenaPLAY! Ronaldo şi Florinel Coman, decisivi la goluri! 5 Florin Manea, reacţie directă după ce a fost anunţată plecarea lui Radu Drăguşin de la Tottenham: „Sunt o mulţime de cluburi!” 6 Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului. Marea cursă e duminică, ora 21:45, pe AntenaStars şi AntenaPLAY
Citește și