Închide meniul

VIDEO | Haos înainte de Liverpool – Real Madrid. Fanii englezi au spart un geam al autocarului "galacticilor"!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 aprilie 2021, 18:48

VIDEO | Haos înainte de Liverpool – Real Madrid. Fanii englezi au spart un geam al autocarului "galacticilor"!

Profimediaimages

Un geam de la autocarul Realului a fost spart de fani

Suporterii "cormoranilor" au ieşit în număr mare pe străzi pentru a-i întâmpina pe spanioli. Au aprins torţe în momentul în care autocarul favoriţilor a trecut prin dreptul lor. În schimb, când şi-a făcut apariţia cel al Realului, au aruncat cu pietre şi au huiduit copios.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Autocarul lui Real Madrid, vandalizat de fanii lui Liverpool

Au fost clipe de panică printre jucătorii pregătiţi de Zinedine Zidane, mai ales după ce un geam exterior a fost spart. 

Englezii nu au vrut să audă de restricţii în încercarea de a o ajuta pe Liverpool să întoarcă rezultatul din tur, 1-3. Grupurile mai mari de şase persoane erau interzise pe străzi, din cauza pandemiei. Nici măcar poliţia nu a putut elibera zona din apropierea stadionului.

Reclamă

Noapte furtunoasă pentru vedetele lui Pep Guardiola

Şi ultraşii Borussiei Dortmund s-au făcut remarcaţi înaintea celuilalt meci rămas de disputat din returul sferturilor UEFA Champions League. Nemţii le-au făcut viaţă grea starurilor de la Manchester City.

Suporterii galben-negrilor au vrut cu orice preţ să le facă o noapte albă "cetăţenilor", iar poliţia a fost nevoită să intervină. Fanii au aprins artificii pe tot parcursul serii trecute, în faţa hotelului unde erau cazaţi jucătorii liderului din Premier League. Şi nu de orice fel, ci artificii profesionale, care să provoace un adevărat "cutremur".

Fanii nu s-au mulţumit cu un singur rând, astfel că au lansat trei "valuri", la orele 02:45, 4:30 şi 5:30, după cum anunţă Daily Mail. "Nu au fost doar pocnitori. Vorbim despre artificii industriale. Exploziile erau incredibile. Am simțit că se cutremură hotelul", a dezvăluit un martor pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Spaniolii, primire greu de uitat pe Anfield
  • Ultraşii lui Liverpool au aruncat cu torţe şi pietre

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și