Închide meniul

VIDEO | Ianis Hagi, încântat de noua mentalitate adusă de Rădoi! ”Am dominat tot meciul, am atacat”. Ce spune despre meciul cu Austria

Gal Dorin Publicat: 6 septembrie 2020, 14:56

VIDEO | Ianis Hagi, încântat de noua mentalitate adusă de Rădoi! ”Am dominat tot meciul, am atacat”. Ce spune despre meciul cu Austria

profimediaimages

Ianis Hagi în timpul meciului cu Croația de la Campionatul European din 2019

  • România a încheiat cu scorul de 1-1 meciul cu Irlanda de Nord
  • A fost prima partidă oficială a lui Mirel Rădoi pe banca naționalei
  • Ianis Hagi nu a avut o prestație bună

Jucătorul celor de la Rangers vede o schimbare ofensivă în stilul de joc al ”tricolorilor” față de perioada Cosmin Contra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi: ”Suntem mai curajoși!”

”Pasăm mult mai mult, suntem mai curajoși, ne apărăm mai sus, recuperăm repede și nu-i mai așteptăm pe adversari să ne dea mingea.

Am avut foarte multe ocazii față de meciurile pe care le-am avut în trecut. Putem să punem probleme echipelor mult mai bine și sunt încrezător în ce am început cu noul antrenor”, a declarat fiul lui Gheorghe Hagi.

Reclamă

Ianis Hagi: ”Dacă marcam goluri, nu mai vorbeam de ghinion”

Ianis Hagi a trecut cu greu peste partida cu Irlanda de Nord, mai ales după jocul bun al României. El a mărturisit că a discutat acest lucru cu Steven Davis, adversar pe Arena Națională, dar coleg la echipa de club:

Reclamă

”Am reușit să mă odihnesc după meciul cu Irlanda de Nord, chiar dacă n-a fost o noapte normală. La echipa națională se joacă din trei în trei zile, n-ai timp să te gândești la ce a fost în trecut. Dacă marcam goluri, nu mai vorbeam de ghinion. Am dominat tot meciul, am atacat, dar ce să facem? În fotbal se mai întâmplă și meciuri de acest gen.

Am vorbit cu Davies prin mesaje după meci, chiar și el a spus că e un rezultat foarte bun pentru ei. Știm cum s-a jucat timp de 90 de minute, 100% putem câștiga la Belfast și nu doar acolo. Am simțit lipsa suporterilor, fotbalul e mult mai plictisitor fără fani, am simțit asta și în Scoția. Abia aștept ca suporterii să revină în fotbal, pentru că avem nevoie de ei. Sunt fantastici”, a precizat mijlocașul într-un interviu pentru site-ul FRF.

Ianis Hagi, entuziasmat pentru meciul cu Austria

Chiar dacă naționala Austriei are în componența sa mulți jucători valoroși din Bundesliga, jucătorul lui Rangers este optimist înaintea partidei de la Klagenfurt:

Reclamă 4 / 0/3

”Acum întâlnim o echipă mai bine cotată și spațiile vor fi mult mai mari. Trebuie să profităm de punctele lor slabe. Sunt pozitiv și cred că va fi mult mai bine ce va urma la echipa națională față de primele 11 meciuri”, a încheiat Ianis.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”