Închide meniul

VIDEO | Imagini rare oferite de Barcelona. Interviu de colecţie făcut cu Lionel Messi în 2001! Ce declara argentinianul la 14 ani

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 septembrie 2020, 15:06

VIDEO | Imagini rare oferite de Barcelona. Interviu de colecţie făcut cu Lionel Messi în 2001! Ce declara argentinianul la 14 ani

Profimediaimages

Lionel Messi a ajuns la Barcelona în 2001

Conducătorii Barcelonei sunt încântaţi că nu îşi pierd căpitanul şi le-au făcut un cadou fanilor grupării blaugrana. Au publicat, în premieră, un interviu făcut cu Messi în anul 2001. Sunt imagini care nu au mai fost văzute până acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, primul interviu dat la Barcelona

"Am început să joc la cinci ani, la Grandoli, echipa din cartierul meu, acolo unde în fiecare duminică toată familia se reunea şi aveam parte de momente de neuitat. După, când aveam şapte ani, am fost la Newell's mulţumită fratelui meu. Acolo am jucat până când am împlinit 14 ani. Apoi am venit la Barcelona. 

Adevărul este că sunt foarte fericit aici. Nu este nimic asemănător cu viaţa din Argentina. Acolo este ţara mea, acolo am totul…prietenii, familia. Totuşi, aici trăim diferit şi este mult mai bine. 

Când am venit aici am început să joc alături de grupa de copiii B. Am jucat două meciuri, unul în deplasare şi unul acasă. În primul meci, chiar la început, am fost deposedat prin alunecare şi m-am accidentat. În momentul în care am aflat că nu mai pot să joc eram devastat pentru că îmi doream să joc în acel turneu alături de coechipierii mei. Atunci când mi-am revenit mai erau puţine meciuri în care puteam să joc. Da trebuie profitat de fiecare opotunitate care se iveşte, atât în turnee cât şi în meciurile amicale, pentru a avea ritm pentru sezonul viitor. 

Reclamă

Joc mijlocaş ofensiv, îmi place să primesc mingea şi să o trimit către extreme şi să deschid jocul. Uneori trebuie să mă descurc singur cu fundaşii adverşi şi să înscriu sau să pasez. 

Încă sunt puţin în urmă în ceea pe priveşte partea fizică şi înălţimea. Cred totuşi că va deveni uşor pentru mine. În general, jucătorii din America de Sud au nevoie de mai mult timp pentru a se adapta fotbalului european, este foarte diferit", a declarat atunci Lionel Messi într-un interviu oferit clubului. 

Messi a împlinit, în luna iunie, 33 de ani. Decarul vicecampioanei Spaniei a scris istorie pe Camp Nou. Câştigator a 6 Baloane de Aur, Leo a ajutat-o pe Barcelona să câştige de 10 ori La Liga şi de 4 ori Champions League. În campionat a marcat 444 de goluri în 485 de apariţii!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Lionel Messi este cel mai bun marcator din istoria Barcelonei
  • A ajutat-o pe gruparea blaugrana să câştige 10 titluri
  • Starul argentinian a marcat 444 de goluri în La Liga

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și