Închide meniul

VIDEO | Joan Laporta, reacţie după scandalul din ziua alegerilor. I-a spus unei tinere: "Să mă cauţi când împlineşti 18 ani"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 martie 2021, 10:59

VIDEO | Joan Laporta, reacţie după scandalul din ziua alegerilor. I-a spus unei tinere: "Să mă cauţi când împlineşti 18 ani"

"Revine Lionel Messi la Barcelona?". Juan Laporta a venit cu lămuriri

Joan Laporta este preşedintele Barcelonei

Joan Laporta a făcut poze cu mai mulţi fani în ziua alegerilor pentru preşedinţia Barcelonei. Într-un clip care a devenit viral şi a fost vizionat de milioane de ori, Laporta îi spune unei tinere: "Mulţumesc, să mă cauţi când împlineşti 18 ani".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joan Laporta: ""Clipul a fost scos din context. Pare altceva"

Noul şef al Barcei a fost criticat dur pe reţelele sociale pentru remarca sa nepotrivită. Laporta s-a apărat şi a spus astăzi că totul este o neînţelegere. 

"Clipul a fost scos din context. Pare altceva", a declarat Laporta pentru Catalunya Radio, citat de sport.es. Şi Maria Elena Fort, o membră din staff-ul lui Laporta, care va fi vicepreşedinte pe Camp Nou, a explicat situaţia. Ea a spus că o femeie i-a cerut lui Laporta să facă o poză cu "fetiţa ei". 

Situaţia a fost lămurită chiar de persoana care apare în imagini. "Sunt femeia din clipul cu Joan Laporta. 'Fetiţa' are 30 de ani. A glumit cu mine pentru că mătuşa mea îmi spune mereu 'fetiţa' şi i-a cerut o poză cu 'fetiţa'. Haide, Barca!", a declarat aceasta, potrivit sport.es.

Reclamă

Joan Laporta: "Messi m-a felicitat pentru victorie"

Joan Laporta este din nou preşedintele Barcelonei. El a fost votat de 30.184 dintre membrii clubului. Laporta a adunat un total de 54,28% din opţiunile alegătorilor. "Messi m-a felicitat pentru victorie", a transmis noul preşedinte al Barcelonei, Joan Laporta.

Acesta a pus la cale şi primul mare transfer. "S-a întâlnit cu agentul lui Alaba", au scris spaniolii de la AS. Jucătorul lui Bayern va pleca liber de contract la vară şi este dorit şi de marea rivală, Real Madrid.

Prioritatea lui Laporta rămâne însă păstrarea lui Messi la Barcelona. Argentinianul se află la final de contract şi este dorit de echipe precum PSG şi Manchester City.

Reclamă 4 / 0/3

"Văzându-l pe Messi, cel mai bun jucător al lumii, votând alături de fiul său m-a emoționat și mi-a demonstrat că iubește Barca. Johan (n.r – Cruyff) i-ar fi spus să rămână, cu siguranță.

Când pleci de aici, trebuie să pleci pe ușa din față. Propunerea mea va exista, dar va depinde de el. Nu banii vor fi cei mai importanți. După ce voi vorbi și cu restul angajaților, îl voi suna pe Messi. Dacă îl voi convinge? Depinde de el. Eu voi face tot ce pot în condițiile economice actuale", a transmis Joan Laporta, potrivit El Mundo Deportivo.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! „Roş-albii” au avut un penalty, care a fost ulterior anulat! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și