Închide meniul

VIDEO | Jucătorii din Premier League își pierd răbdarea. Se "răzbună" pe soțiile și copiii lor

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 aprilie 2020, 14:06

Reclamă
VIDEO | Jucătorii din Premier League își pierd răbdarea. Se "răzbună" pe soțiile și copiii lor

Captură Twitter

Jack Wilshere și Christian Kabasele, intervenții de "roșu"

Jack Wilshere și Christian Kabasele nu au fost tocmai inspirați și și-au forțat nota. Au intrat prin alunecare pentru a recupera mingea. Fotbaliștii din Premier League au riscat să vadă "cartonașul roșu".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul lui West Ham nu a avut milă de soția lui, Andriani. După ce s-a săturat să o dribleze a și deposedat-o de minge printr-un procedeu violent. 

Wilshere și-a cerut scuze într-o postare pe Instagram. "A ieșit la iveală frustrarea din izolare. Totuși, ca să fiu sincer, mingea era acolo pentru a fi câștigată. Adriani, te iubesc. Sincer!", a fost mesajul transmis de jucătorul de 28 de ani. Din cauza accidentărilor, Jack Wilshere nu a mai jucat niciun meci oficial din luna octombrie.

Christian Kabasele, tackling la fiul său

Și rivalul său de la Watford, Christian Kabasele, a avut o intervenție exagerată. L-a oprit pe fiul său, care era aproape să înscrie. Puștiul a fost pus la pământ! "Am atins mingea", s-a scuzat internaționalul belgian.

Reclamă
Reclamă

Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:59

Gică Hagi anunţă măsuri radicale după umilinţa cu Rapid: „În halul ăsta am ajuns! Nu am înţeles nimic! Vedem cine va rămâne”

23:51

Denis Alibec s-a prăbuşit emoţional după Rapid – Farul 5-0: „E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea”

23:40

Marius Şumudică, discurs neaşteptat înaintea derby-ului cu FCSB: „Plecăm cu şansa a doua! E cea mai bună echipă!”

23:35

Claudiu Petrila a spus cum i-a motivat pe giuleşteni şedinţa cu Dan Şucu! Avertisment pentru colegi, înaintea derby-ului cu FCSB!

23:34

Debut de vis pentru Alex Dobre. Noua „perlă” din Giuleşti a marcat o dublă în partida Rapid-Farul: „Va fi un drum bun”

23:11

Fiul lui Gică Popescu, aproape de o accidentare groaznică în Giuleşti. Hromada a avut o intrare brutală şi a fost eliminat

1 VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja” 2 VideoMotivul din spatele crizei de nervi a lui Răzvan Lucescu! Patronul lui AEK l-a distrus pe român: „Provocator! Îşi arată educaţia” 3 VideoReacţia lui Răzvan Lucescu după scandalul uriaş de la finalul meciului AEK – PAOK 1-1: „Ne-au furat, nu voi uita niciodată” 4 Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun” 5 VIDEOGigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească” 6 Roșu orbitor la Austin! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Statelor Unite
Citește și